- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lizakattila #33255 üzenetére
Ha nincsenek "extra" igények, mint USB, 5GHz, Gbit LAN, stb..., akkor én inkább maradnék az új routernél, garanciával! Ez esetben pedig vagy a már említett TP-LINK 841ND v8, 842ND v2, vagy pedig ASUS RT-N12 D1! Mint mindig, azt most is hozzáteszem, hogy én személy szerint sosem preferáltam a TP-LINK-et, csak mint választási lehetőséget megemlítem azt is!
-
TeeJay
félisten
válasz
lizakattila #33252 üzenetére
12-ért meg van WR1043ND V2.x ami kb. 930megabitig simán kiszolgál, tehát én már hozzácsapnám azt a 4ezer pluszt és van egy fullos 3antennás 450wifivel szerelt erős procis routered évekig.
-
TeeJay
félisten
válasz
lizakattila #33250 üzenetére
ha nincs 80megától nagyobb neted akkor a régi 1043ND helyett inkább vegyél 841ND V8-at mert abban legalább már nincs gondja a wifinek míg a 1043 elég sokat lerohadt sajnos...
-
Beri
addikt
válasz
lizakattila #20207 üzenetére
Ezért készült az első hozzászólás. Olvasd el, nem szégyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Macbook White 13" unibody
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged