- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
MZsoltee #91318 üzenetére
Én nem routeren torrentezek, Asus vonalon gondolom azok jöhetnek szóba, amikhez van Merlin támogatás (láttam Asus topikban is érdeklődtél, ott vannak akik erre is használják, meg fogják tudni, hogy melyik az ami tudja az elvárásaidat), de kb 1,5-2x árszorzó ahhoz képest amit gontoltál.
Szerintem az AX56U 34k/AX58U 40k azok amik erre már alkalmasak, de kérdezz rá ott, ott hamarabb kapsz torrentes hozzáértő válaszokat.
Anno dkess berakott ide egy jó kis ASUS összesítőt, az segíthet. KATTXiaomi:
Én sem értem ezt a 3 LAN portos divatot náluk, de ha megfigyeled, szinte minden routerükön 3 LAN port van. De talán úgy vannak vele, hogy a router körül sokszor úgy sincs annyi LAN cuccos, nagyobb hálózatokhoz meg úgyis switch kell adott esetben. És így olcsóbban tudnak lenni azzal az 5 USD-vel is...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest