- One mobilszolgáltatások
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Bekékült a Pixel 10a
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sztomi1981
üzenetére
Üdv!
Lehet magonként és nyers erőben - mondjuk BogoMips-ben mérve - rosszabbul teljesítene a MediaTek, ezt nem tudom, nem néztem utána, de ettől függetlenül a gyakorlatban gyorsabb. Bár nem RT-AC66U B1, de egy RT-N18U-m volt korábban, arról váltottam Xiaomi Mi Router 3G-re, illetve van mellette egy ASUS RT-AC57U v1-em is, ami azonos chipset-re épül a Xiaomi-val. Mivel a MediaTek chipset-ben van HW NAT, így 1000-es DIGI nettel terhelve is néhány százalék a SoC terhelése, ezzel szemben a korábbi BroadCom ARM alapú RT-N18U 80-90%-on is tudott pörögni ilyenkor. Illetve az USB HDD-re történő adatmozgatás is gyorsabb, a Xiaomi ~40MB/sec környékén teljesít, még az RT-N18U-val ez inkább 20-22MB/sec volt.
Viszont a Xiaomi-nak nézz utána rendesen, mert mintha korábban arról is írták volna itt, hogy a korábbi MiR3G-hez hasonlóan csak kínai nyelvű fw-je van, de ezt ráadásul moddolni is nagyon nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX