- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecsoo11
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #65934 üzenetére
Szia. Jelenleg egy Dlink Dir 842 van ott, de valamiért ha bekapcsolom elcseszi a netem a lakásban. Kissé bonyolult a felállás, megpróbálom értelmesen leírni. Bejön 1gbps üvegszál egy huawei router-modem kombó eszközbe -> innen egy switch-> innen 3 további router csak ap/switch módban (3 külön lakásban)->az egyik routerből, ami az enyém (Asus Rt N56ub1) megy tovább egy utp le a műhelybe, ahova nem ér el wifi. Na erre a végre kell nekem valami. Lehet router is akkor, csak nem értem most mi a baja, ha bekapcsolom. Lehet rossz ez a router... Hiába kapcsolom ki a DHCP szervert, úgy viselkedik, mintha be lenne kapcsolva. Legalábbis akkor csinálta ezt a nettemmel, amikor bekapcsolva felejtettem a DHCP-t rajta és rádugtam a hálózatra.
Edit: csak válaszolni felejtettem el: egyidejűleg kb 5-6 eszköz lenne rajta, de nem állandóan, csak alkalmanként. De 10 eszközig jó lenne ha nem halná le magát, egy buli esetén pl. Az lenne Az igazi ha dual band lenne, néha néznék róla videót/streamet, ahhoz nem árt nagyobb sebesség.
Környezet: közvetlen a kert felé néző falon van (természetesen belül). A cél hogy a kertbe is legyen használható net.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Steam Deck
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest