Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lecsoo11

csendes tag

válasz Gubek-Einste #65934 üzenetére

Szia. Jelenleg egy Dlink Dir 842 van ott, de valamiért ha bekapcsolom elcseszi a netem a lakásban. Kissé bonyolult a felállás, megpróbálom értelmesen leírni. Bejön 1gbps üvegszál egy huawei router-modem kombó eszközbe -> innen egy switch-> innen 3 további router csak ap/switch módban (3 külön lakásban)->az egyik routerből, ami az enyém (Asus Rt N56ub1) megy tovább egy utp le a műhelybe, ahova nem ér el wifi. Na erre a végre kell nekem valami. Lehet router is akkor, csak nem értem most mi a baja, ha bekapcsolom. Lehet rossz ez a router... Hiába kapcsolom ki a DHCP szervert, úgy viselkedik, mintha be lenne kapcsolva. Legalábbis akkor csinálta ezt a nettemmel, amikor bekapcsolva felejtettem a DHCP-t rajta és rádugtam a hálózatra.
    Edit: csak válaszolni felejtettem el: egyidejűleg kb 5-6 eszköz lenne rajta, de nem állandóan, csak alkalmanként. De 10 eszközig jó lenne ha nem halná le magát, egy buli esetén pl. Az lenne Az igazi ha dual band lenne, néha néznék róla videót/streamet, ahhoz nem árt nagyobb sebesség.
    Környezet: közvetlen a kert felé néző falon van (természetesen belül). A cél hogy a kertbe is legyen használható net.

Új hozzászólás Aktív témák