Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, viszont egy ilyen hálózat ára simán a 200-250 ezret is megugorja.
Ez azért nem egészen így van. Ki lehet ezt olcsóbban is hozni, nyilván igény, és pénztárca függő.
Pl Edgemax Erlite és unifi AP az max 80.000Ft De írhatnám az EDGEMAX SFP és unifi AP. ugyan ennyi.Már amennyiben az ehhez szükséges tudásod is megvan, mert ugye ezeknek az eszközöknek az adminisztrálása nem három klikkelésből áll. Ha jól tudom Te is éppen hasonló gondban vagy, nem találsz kellő tudású szakembert, aki tudna segíteni a hálózatod aprólékos beállításában, az igényeid szerint.
Ebben egyet értek, nem mindenki hálózati rendszergazda, ami az én problémámat illeti. Az picit összetett, mivel valaki kifejezetten vadászik rám,akinek rendkívül kifinomult eszközei vannak arra hogy elérje célját, ez még egy szakembernek is szerintem .... Ami WIFI részét illetően olyan lakókörnyezet ahol előszeretettel megy a deautentikációs támadás, és phirsing. stb... De a wifi része érdekel a legkevésbé, mert megoldom egyszerűen, céltudatosan üzemeltetek wifi hálózatot. Ami a vezeték részét illeti, ha modemre megy a flood, azzal nem tudok mit kezdeni. Ugyanakkor fontosnak tartom megemlíteni hogy kb 80%-ban visszaestek azóta a támadási kísérletek amióta ezeket az eszközöket használom. Úgy hogy nem vagyok hálózati rendszergazda.És azt is hozzá teszem, nekem nagyon sokat segítettek ezek az eszközök releváns képet adni arról, mi is történik valójában. Ezt egy Asus N18-al nem igazán sikerült feltérképezni. Igen jól tudod, keresek olyan embert aki probléma orientáltan megfelelően be állítja nekem, hogy elérjem a 90%-os biztonságot. azért nem 100% mert lehetetlen.
[moderálva]
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX