Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Intruder2k5 #60430 üzenetére

Igen, viszont egy ilyen hálózat ára simán a 200-250 ezret is megugorja.
    Ez azért nem egészen így van. Ki lehet ezt olcsóbban is hozni, nyilván igény, és pénztárca függő.
    Pl Edgemax Erlite és unifi AP az max 80.000Ft De írhatnám az EDGEMAX SFP és unifi AP. ugyan ennyi.

Már amennyiben az ehhez szükséges tudásod is megvan, mert ugye ezeknek az eszközöknek az adminisztrálása nem három klikkelésből áll. Ha jól tudom Te is éppen hasonló gondban vagy, nem találsz kellő tudású szakembert, aki tudna segíteni a hálózatod aprólékos beállításában, az igényeid szerint.

Ebben egyet értek, nem mindenki hálózati rendszergazda, ami az én problémámat illeti. Az picit összetett, mivel valaki kifejezetten vadászik rám,akinek rendkívül kifinomult eszközei vannak arra hogy elérje célját, ez még egy szakembernek is szerintem .... Ami WIFI részét illetően olyan lakókörnyezet ahol előszeretettel megy a deautentikációs támadás, és phirsing. stb... De a wifi része érdekel a legkevésbé, mert megoldom egyszerűen, céltudatosan üzemeltetek wifi hálózatot. Ami a vezeték részét illeti, ha modemre megy a flood, azzal nem tudok mit kezdeni. Ugyanakkor fontosnak tartom megemlíteni hogy kb 80%-ban visszaestek azóta a támadási kísérletek amióta ezeket az eszközöket használom. Úgy hogy nem vagyok hálózati rendszergazda.És azt is hozzá teszem, nekem nagyon sokat segítettek ezek az eszközök releváns képet adni arról, mi is történik valójában. Ezt egy Asus N18-al nem igazán sikerült feltérképezni. Igen jól tudod, keresek olyan embert aki probléma orientáltan megfelelően be állítja nekem, hogy elérjem a 90%-os biztonságot. azért nem 100% mert lehetetlen.

[moderálva]

[ Módosította: Intruder2k5 ]

Új hozzászólás Aktív témák