Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Mobil flották
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Végignéztem aprót, hátha tudok onnan lőni olcsóbban jó routert (beton panelba, van 1 db 5 Ghz-et tudó telefonom, lesz majd 1 gb-os netem):
Tenda N60: 11k Ft: Dual band, 1 gbit kábelen, 600 mbit wifin, 2 antenna, garancia
Asus RT-N56U: 15k Ft: Dual Band, 1 gbit kábelen, 300 mbit wifin, 5 antenna, nincs garancia és postáznák
Asus RT-AC56U: 20k Ft: Dual Band, 1 gbit kábelen, 1200 mbit wifin, nem tudom mennyi antennája van, garancia nincs
Asus RT-N18U: 16k Ft: csak 2.4 ghz, 1 gbit kábelen, 600 mbit wifin, 3 antenna, van garanciaLehet hosszabb távon jobb lenne nekem a Dual Band, így az N18U nem biztos, hogy tuti vétel lenne. Persze nem vetettem el új router vásárlását sem 25-28k Ft között sem, de nem lenne baj ha maradna zseton másra.

-
Tomiii258
tag
Az a 17ezres kb 100%, hogy nem Archer C5 hanem Archer C1200, sajnos a leírás miatt nem 100%, de ár alapján ez helyzet (a C1200 van abban az árban, de azzal vannak újraindulási gondok, bár ettől még működhet nálad jól).
Egyébként 3 szobányira falakon keresztül valószínűleg csak a 2,4 GHZ-s wifi fog elérni értékelhető sebességgel (az 5Ghz-nek egyszerűen a fizikai tulajdonságai miatt kisebb a hatótávja, jobban elnyelődik a falakban), így akár az az N18 is megfelelhet simán, amit aprón láttál. Annak úgy hírlik elég jó a hatótávja.
A TPlinkekben meg van beépített antenna is, változattól függ (V1, V2, V3 stb), hogy melyikben van, melyikben pedig kombinált az antenna.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX