- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berci77
tag
válasz
schawo #57149 üzenetére
Nem értem kérdésedet. Mivel még egyelőre nem a beállításoknál tartok, hanem ott, hogy egyáltalán mit vegyek, így fogalmam sincs. Értsed: az asus routerem kivételével még nincsenek meg az eszközök, tehát nem tudom tesztelni ezeket. Pont azért írok és kérdezek vásárlás elött, hogy ne utólag derüljön ki, hogy nem megfelelő eszközöket vettem. A kérdés tehát még mindig az, hogy a 841-es routert megvéve szintén tudom tiltani a saját hálózatomhoz a hozzáférést vagy inkább vegyem-e a 801-es ap-t kb hasonló összegért, azon nincs lan port a vendéghálózatot meg ugyanúgy be tudom rajta állítani wifin (ugye???!!)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest