Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán

Nos, több kérdés is felmerült bennem... D-link 655-nél. Max connections: 200 (ez gondolom azt jelenti, hogy max 200 szál/torrent, ami gyakorlatilag kb a WRT54-GL-em szintje, ami nagyon kevés)
(250 a 145nek még messze nem a duplája egyébként sebességben, de tény, hogy a 320n a 120as FiberPowerrel már erősen a vége felé táncolna)
Úgy látom a teszt szerint, a Dlink tud USB-t, ami ha jól értelmezem, NAS-ként működhet, vagy akár torrent kliens is futhat egy csatlakoztatott merevlemezen?
Nem találom sehol, melyiknek mennyit tud a procija... Ugyebár igaz, hogy megvan a WAN sebesség, de egyelőre, mivel csak 60as netem van, fontosabb, hogy a torrent hány szálat tud, hol a vége a dolognak... (linksysnél nincs ilyen max connections tábla)
Valamint felmerült bennem pár dolog. A Linksys WRT54-GL v1.1 vége nálam 37megabiten van, kábelen keresztül, így a tesztben mért 53 megabit egyrészt már elfogadható lenne számomra, másrészt ha +-30%os ingadozások vannak márkán belül, ráadásul teszthez képest negatívan, akkor a teszt már sajna nem is annyira mérvadó és megbízható...
Emellett az 54GL linkjére is a G v5.0 jön be a részletes tesztnél...Tudom, sok a problémám, de a megoldáshoz sajna ezzel egyelőre nem jutottam közelebb. 60ból ha 53 megabitem meglenne routeren keresztül, akkor már örülnék és nem gondolkoznék cserén. Főleg ha több szálat sem tud kezelni a jobbik...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkSystem NE0152T Gigabit Ethernet Switch (7Y81CTO1WW) - Piaci ár alatt
- Edgecore Data Center Switch (AS4610-54T) - 48 portos
- Lenovo Local Console Manager 1754A1X - 8 portos
- Dell EMC PowerSwitch S4112F-ON Chassis (00P7H1) - Piaci ár alatt
- Lenovo RackSwitch G8272 (7159-HCW) Switch - 48 port - Piaci ár alatt
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX