Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Nem akarok TP-Linket, mert az eXtended Range-ét csak TP-Linkes hálókarival tudnám kihasználni. Volt olyanom, de szerintem rossz hozzá a driver, mert 2 gépet is lassított. Az egyiknél konkrétan a Crysis sokkal kisebb fps-sel ment, de ha letiltottam a hálókártyát, megjavult. A másik gépben jelenleg is benne van, erről írok most. Itt ilyet nem csinál, hanem olyat, h ha erőteljesen használva van, pl. torrentezés megy sok helyről, akkor a hallgatott zene is meg tud akadni egy pillanatra, vagy játék közben néha picit késik a billentyűzet. Ütközés nincs, gondolom driver van rosszul megírva, nem értek hozzá, de a lényeg, hogy a hálókártya okozza ezeket, és amikor a másik gépben egy SMC-re cseréltem, akkor megszűntek a gondok.
Az megint más tészta, hogy az SMC hálókari vezérlőpaneljével sem vagyok megelégedve, sokszor úgy indul a Win, hogy a hálókártya programja hibaüzenetet dob, hogy nem sikerült létrehoznia a tray ikont, ehh. Kit érdekel, működnél normálisan.
Kíváncsi lennék, ha VGA-gyártó hagyna ilyen hibákat, mennyi felháborodás lenne...
Ezért találtam ki, hogy hagyom a TP-Linket is meg az SMC-t is, mert igénytelenséget tapasztaltam mindkét helyen.
Linksys-re gondoltam, de már inkább N-esre, hogy még jobb legyen a jelerősség a házban.
szerk.:
Hauptmann: én csak olyat tudok mondani, amit ne: SMC WBR-14 G2. Ez egy idő után elérhetetlenné válik, ha torrentezel. FW-frissítés javított rajta, de nem tökéletes. Ilyenkor odamész hozzá, áramtalanítod, majd visszadugod. Meg ahogy tapasztaltam, rontja a működését, ha titkosítást használsz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 4
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Philips LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Facebook és Messenger
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/256 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Komplett PC - GTX 1080 , i7-7700, 32 GB RAM, 750 GB SSD, 1 TB HDD
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 Ti 8Gb/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 8Gb OC/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX