- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- 
			  Mobilarena Milyen routert vegyek? Összefoglaló 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
 Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
 ● Router gondok
 ● Otthoni hálózat és internet megosztás
 ● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
 márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

st6969 őstag válasz  #73959936

üzenetére #73959936

üzenetére10x10m-es a ház, de ez a külső méret, a hasznos, olyan 85m2 lehet, és 10m-nél messzebb nem kell, hogy menjen a jel, közben egy 38cm-es és egy 18cm fal van, a Belkin elér idáig, de elég gyenge, ha az ajtót becsukom, néha meg is szakad. 
 Sajnos a szobák kialakítása miatt nem megoldható középre helyezni a routert (számítógépnek külön kis helység van, modem vezetékelés bent a falban, stb...).
 Az egyik javasolt routerrel bepróbálkozok, ha frissítéssel nem tudom megjavítani a Belkint, és beszámolok az eredményről.
 Nagyon köszönöm a segítséget 
 ui. a ház ellentétes sarka fürdőszoba, szóval oda nem kell a jel 
- 

válasz  #73959936

üzenetére #73959936

üzenetéreŐ köszönöm, de azért a matekot még értem annyira, hogy el tudjak képzelni egy 100 m2-es házat az alapján, hogy nekünk 80 m2-es van.  Azért javasoltam a kollégának, hogy helyezze a ház közepére a router-t, mert nekem évekig a "ház sarkában" volt, és így átlósan a ház másik sarkában már az okostelefon nem tudta fogni a WiFi jelet, köszönhetően a benne lévő kicsi antennának. Így a ház közepére helyeztem át a router-t, és így az egész házban megfelelő jelerősség van. Azért javasoltam a kollégának, hogy helyezze a ház közepére a router-t, mert nekem évekig a "ház sarkában" volt, és így átlósan a ház másik sarkában már az okostelefon nem tudta fogni a WiFi jelet, köszönhetően a benne lévő kicsi antennának. Így a ház közepére helyeztem át a router-t, és így az egész házban megfelelő jelerősség van. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hálózati kábelek és szerelésük
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- XPEnology
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Azért javasoltam a kollégának, hogy helyezze a ház közepére a router-t, mert nekem évekig a "ház sarkában" volt, és így átlósan a ház másik sarkában már az okostelefon nem tudta fogni a WiFi jelet, köszönhetően a benne lévő kicsi antennának. Így a ház közepére helyeztem át a router-t, és így az egész házban megfelelő jelerősség van.
 Azért javasoltam a kollégának, hogy helyezze a ház közepére a router-t, mert nekem évekig a "ház sarkában" volt, és így átlósan a ház másik sarkában már az okostelefon nem tudta fogni a WiFi jelet, köszönhetően a benne lévő kicsi antennának. Így a ház közepére helyeztem át a router-t, és így az egész házban megfelelő jelerősség van. Gubek-Einste
 Gubek-Einste Dr.NX
 Dr.NX