Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TokLac
senior tag
Köszönöm az iránymutatást! Az Asus WL-500p Premium mellett döntöttem! Az 550- el szinte megegyező árú, mégis fejlettebb. Ez a macintosh dizájn remekül illik a lakásba! A modemé nem, majd eldugom valahová!
Továbbá a modemes router ötletét is elvetettem! Ezért: hozzátartozik hogy nem mindegy hogy Anex-A vagy Anex-B (analóg, digitál). És akkor a kábelmodem csatlakozás lehetősége kilőve! Én döntöttem! Asus WL-500g Premium -
TokLac
senior tag
Nem merem a Zyxelt megvenni mert eléggé régi modell. Pedig nagyon jó router. Az Asuss WL-500 prémiumot is néztem, jó ez is. Igazából a WL-550 szinte ugyan ez csak usb nélkül, de usb- re nincs is szükségem. Meg nagyon tetszik a Milennium Falcon- os kinézete.
Ez ennyire új lehet? Alig találok rólla infót.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Fitbit Versa 4 okos óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Továbbá a modemes router ötletét is elvetettem! Ezért: hozzátartozik hogy nem mindegy hogy Anex-A vagy Anex-B (analóg, digitál). És akkor a kábelmodem csatlakozás lehetősége kilőve! Én döntöttem! Asus WL-500g Premium
Ez ennyire új lehet? Alig találok rólla infót.
Gubek-Einste
Dr.NX