Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharkshock
csendes tag
válasz
McSzaby
üzenetére
"Asus vs. Linksys
Melyik a jobb, melyiket ajánljátok jobban? "Egyik sem rossz választás, mindkettöhöz volt szerencsém, én a Linksysnél maradtam. Én úgy tapasztaltam, hogy megbízhatóbb ( az E3200 mindenképp) szinte soha nem dobott le,igaz az asus is csak nagyon ritkán. Amugy mindkét gyártónak van belépő modelltől egészen csúcskategóriáig, segítene ha tudnánk milyen kategóriában gondolkozol. A felsőbb kategóriákban mindenképp a Linksys ami jobb, jóval több feature van benne, illetve "okosabb " egyszerűen.
-
-
válasz
McSzaby
üzenetére
A Linksys-ben lényegesen gyengébb, 300MHz-es CPU van, szemben az ASUS 500MHz-ével, viszont előbbi tud 5GHz-es WiFi-t, még utóbbi csak 2.4GHz-et, de el van látva USB porttal is! Custom firmware mindkettőre létezik, Tomato, de azt nem tudom megmondani, hogy a Linksys-ben az 5GHz-et támogatja-e...?! Az ASUS-al tudsz printert megosztani, torrentezni, beállíthatsz saját ftp szervert, stb... A kérdés az, hogy melyiket tudod inkább kihasználni, az 5GHz-es rádiót, vagy az USB-t...?!
Épp most állítgattam be egy RT-N15U-t!

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- DXRACER Prince L gamer szék
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX