Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fleed
aktív tag
Igen, próbáltam cd-vel, de nem találta a routert, meg a 192.168.1.1 el is és semmi. Ekkor próbáltam a resetet (10mp ig nyomtam) de nem történt semmi, a power led világít egyfolytában és ennyi. Holnap felhívom a technikai vonalat, aztán meg visszaviszem.
Am ha csak a tápot dugom be, már akkor is mennie kéne wifi-nek nem? Szóval net nélkül is rámehetnék a 192.168.1.1 -ra illetve mennie kéne több lednek is. ( legalábbis mostani linksys routeremnél így van)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Am ha csak a tápot dugom be, már akkor is mennie kéne wifi-nek nem? Szóval net nélkül is rámehetnék a 192.168.1.1 -ra illetve mennie kéne több lednek is. ( legalábbis mostani linksys routeremnél így van)
Gubek-Einste
Dr.NX