-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
balojazz
üzenetére
Köszi! Persze mindenhol kerestem, de nem találtam megoldást. Xiaominál is azt mondták, hogy mivel Hotspoton nincs probléma, a router hibája. Multicast V2-őn volt, átkapcsoltam V3-ra, de ezen sem működött. Nem marad más, minthogy másik router kell venni, csak jó lenne tudni előtte, hogy az AirScreen működik rajta.

Lehet először veszek egy V3-as AX1500, ha egyáltalán ez van nálunk forgalomban, utána meg kipróbálom a Cudy BE3600-at.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Gubek-Einste
Dr.NX