Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• D-Phrag

senior tag

válasz memorix #104374 üzenetére

Szia,

Értem én, hogy mindentől is függ, de igazából az lett volna a kérdés, hogy az ASUS RT-AX57 és a CUDY WR3000 között az én igényeimet alapul véve van-e jelentős érdemi előny/hátrány. Esetleg ASUS RT-AX53U még alternatíva-e.

Milyen falazatú szobáid vannak? (tégla/vastbeton/ytong/könnyűszerkezetes) valószínűleg (újépítésű társasház)
    Hány szobában tervezed Wifivel kiváltani a kapcsolatot? Az egész lakásban ez kell.
    Lesz -e kábeles kapcsolat? Nem igazán
    Hol helyezkedik el a routered majd? Sajnos a hálószoba sarokpontján, de a szobák távolabb vannak, folyosó köti össze őket a napplival.
    Mennyi eszköz csatlakozik rá? Változó, de mondjuk csúcsban 2 telefon, 1 laptop, 2 TV (pl. Netflix v. Max streaming)
    Milyen Wifi szabványt támogatnak az eszközeid? Passz, de nem releváns annyira sztem.
    Torrent? Ritkán, alkalmi és inkább csak letöltés NAT? Nem VPN? Nem
    TV streaming lesz -e? Igen, alaklmanként Netflix, Max online játék ? Nem Ingyenes szülői felügyelet kell -e? Egyelőre nem kell, majd 1-2 év múlva inkább
    Milyen wifi-t támogatnak az eszközeid? Van ami tudja a WiFi6-ot Hány eszköz csatlakozik rá? Ld. fentebb Egyidőben mennyi eszköz megy majd? Ugyanaz a válasz..
    Mennyit szánsz rá? 20-30-40-50eFt. 20 inkább Mennyi a plafon egy jó router esetén? 29 :DDD
    Milyen sebbességet várnál el a legrosszabb Wifi vételű szobádban? HD-ben menjen a Netflix és a Max Tudsz NET kábelezni is? Nem Milyen típusú a mostani Wifi router eszközöd? Most csak szolgáltatói van, mert nemrég halt meg egyik napról a másikra Mi Router AX1800. Bár stabilnak tűnt, de a hatótáv gyengébb, mint amit a Vodafos, ill. még UPC adott (álló fehér)

Tegnap egy Cudy-t vettem 21990-ért MM-ből, próbálgatom, de ha valaki másról jobban meggyőz vissza tudom vinni 14 napig. Amúgy ma pont 2000 Ft-tal még olcsóbb lett.. :F

Új hozzászólás Aktív témák