- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óriáskészülék, kis akksival
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
válasz
MaCS_70 #89798 üzenetére
Kíváncsivá tettél, azt azért hozzá kell tennem, hogy ahol lakok egyetlen szolgáltatónak van lefedetsége (kékek).
Pár hónapja megvettem az összes szolgáltató simkártyáját és kipróbáltam mindent, egyedül a telenornak volt értékelhető sebessége és nem is rossz. A vodának pl max 0.5 mbit / s volt akármit is csináltam. (régebben írtam, pont ebben a topicban, hogy mi mindent szenvedtem vele) Esetleg privátban megírnád mire gondolsz pontosan? Persze ha publikus jöhet ide is
Egy darab gép lenne rajta, kábellal rákötve közvetlenül, annyi, hogy ha a másik sim kártyáról elfogy az adatmennyiség akkor ennek kéne átvennie a helyét. (a másik kártyát csak munkára használom)
Ebben az esetben már lenne rajta vagy 4 telefon és 1-2 gép. Ezért kéne hogy normális wifi legyen benne.
Falakból max 1-et kéne átvinnie, sima tégla, vasbeton nincs, az csak a födémben van, de jelenleg nincs beépítve a padlás, így nem érdekes.Amit most vennék, az kevés netet használna, de cserébe 0-24-ben kéne, hogy menjen kis adatforgalom mellett. Ezért kéne a második sim.
Alapvetően nincsenek gondok a Huawei eszközeivel.
Akkor lehet ez lenne a legegyszerűbb megoldás, csak nem nagyon szeretem a hűségidőtKöszi szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest