- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz
milszab
üzenetére
Nem érted a lényeget.
Nekem most egy D-Link DIR-865L routerem van, 1 éve vettem, akkor volt 38.000 Ft, szóval nem egy gagyi. Viszont ez sem fedte le a házat 100%-an. Ez nem a router hibája, hanem a lakás szerkezeté is lehetne. Mint ahogy írtam, nem mindegy, hogy milyen, mekkora és hány falat kell átvinni... stb. Sok mindentől függ ez. Ezért is vagyok megrökönyödve, amikor valaki wifin keresztül akar mondjuk BD filmeket lejátszani. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adobe Photoshop
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem most egy D-Link DIR-865L routerem van, 1 éve vettem, akkor volt 38.000 Ft, szóval nem egy gagyi. Viszont ez sem fedte le a házat 100%-an. Ez nem a router hibája, hanem a lakás szerkezeté is lehetne. Mint ahogy írtam, nem mindegy, hogy milyen, mekkora és hány falat kell átvinni... stb. Sok mindentől függ ez. Ezért is vagyok megrökönyödve, amikor valaki wifin keresztül akar mondjuk BD filmeket lejátszani. 
Gubek-Einste
Dr.NX