Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz Intruder2k5 #21579 üzenetére

egyrészt sokan már az elvárás/ár megadásakor megúzzák a vonalat ott, hogy abból jóformán csak tp-link router lehet, másrészt olvasni néhány olyan igényt is, ahol előre sejteni, hogy bár megvette az első olcsó gigabit képes routert (tl-wr1043nd), de oda még egy ütősebb darab is kevés lehet!
    a másik szélsőség a nagyáruházak, ahol az első útjába akadó olcsó router megveszi, ami tp-link, mert valaki mondta neki, hogy van abból jó típus is - de az utóbbi már nem marad meg benne, azok a bizonyos áruházak meg mit tesznek ki a polcra? tl-wr340g(d) típust! aztán csodálkoznak, hogy nem megy át rajta az 50 megabit/sec net, meg nem bírja a terhelést, plánr wifi eszközökkel nem...stb! sajnos rengeteg ilyen van, nagyon sokan vesznek így tp-link routert, és az alapján lehúzzák - ahogy illik -, de ezzel nem lehet mit kezdeni!
    olyan ez, mint valahol söpörték ki az asus rt-g32 típust, és egy panziókat üzemeltető ismerősöm örömmel újságolta, hogy jól bevásárolt belőle, mert mondtam neki, hogy az milyen jó - persze, hogy mondtam, csak teljesen más asus típust! :W azért összehoztam neki a hálózatot mindenhol, de nyögdécselnek a kis asus routerek, ha terhelve vannak, szerecsére nem jellemző a húzós letöltés a vendégek részéről, így csak néha dobálják el magukat, és akkor mehet az áramtalanítás... :(((

Új hozzászólás Aktív témák