Hirdetés
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petrell1
csendes tag
válasz
Alex91 #106633 üzenetére
Sikerült üzembe helyeznem a routert, és nagyon elégedett vagyok vele. Eleinte kicsit féltem, mert ismeretlen márka, de semmi gond nincs vele.
A kezelőfelületet meg kell szokni, de ha rájössz a logikájára, nagyon szépen testre lehet szabni a beállításokat. Az aktív hűtés halk, és semmit nem lehet hallani, hacsak nem hajolsz 10 centire az eszközhöz. A sebesség és a stabilitás még nagyobb terhelés alatt is megbízhatóan működik. Azóta már beszereztem egy switch-et is tőlük, mert a kamerákat erre fogom rákötni.
Tényleg minőségi eszköz fogásra anyaghasználatra és szoftveres részéről meg nem is beszélve.
Elég szép kínálatuk van, a következő vásárlásom 2 kamera lesz tőlük,Két dolgot azonban:
A magyar nyelv támogatását a kezelőfelületen nincsen.
Az ár ugyan borsos, de úgy érzem, azt kaptam, amiért fizettem.Köszönöm az ajánlást!!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest