- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attimanus
csendes tag
Én is most a numpadra próbálgattam, az egésznek a lényege igazából, hogy ki tudom jelölni az összes zenémet, aztán amihez nincs kedvem éppen, azt továbbléptetem egy mozdulattal, közben meg lelövök valakit. Ez a plugin nekem kimarad szerintem, így is szokatlan a kezelőfelület (WMP egyszerű mint a faék, play/pause, next, prev, volume) de már kitanultam nagyjából. Még egyszer köszönöm a segítséged.
Nem is értem a global hotkey miért nincs bent WMP-ben is. Oké, legyen egyszerű meg minden, de azért annak is van határa
Hogy van ez, 1500kbps zene? Én úgy tudtam 320kbps a max, vagy az csak mp3-nál játszik? Látom ez flac, ott léteznek ilyen bődületes bitsűrűségű zenék? Lehet ám bitang nagy hülyeséget kérdeztem, csak most össze vagyok zavarodva
köszönöm válaszod előre is
-
attimanus
csendes tag
Sziasztok.
Tudtok esetleg valami tippet adni azzal kapcsolatban, hogyan lehet irányítani a WMP-t, mikor a háttérben van (pld. játék közben)? Igen, én is rákerestem google-ön, találtam is egy WMPkeys nevű plugint, ami pont játék közben nem működik. Sőt, nem is ragaszkodom a WMP-hez, ha tudtok médialejátszót, ami tudja az említett dolgot, az is jó. A lényeg a zene léptetése illetve halkítása hangosítása lenne.
Billentyűzeten a média gombok nem opció, mert nincs. Tehát mindenképp szoftveres megoldásra lenne szükségem, amit valamilyen billentyű kombinációval tudok használni.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Spórolós topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Steam topic
- Dune: Awakening
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest