Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
olyan szoftver kellene aminek tudok beadni képletet és az nem csak a végeredményt hanem a levezetést is kiadja nekem.
-
Hunter2
addikt
válasz
ArchElf
üzenetére
Menet közben rájöttem hogy mi a megoldás:
1. 2 partició kell
2. win+programok telepít
3. Ghostal csinálok egy image-t
4. ha beszarik a rendszer akkor imageből újrahúzom egy hiren's segítségével.ghostal lehet valahogy boot loadert csinálni amiben benne lenne a rendszer visszaállítás?
-
Hunter2
addikt
milyen szoftverrel tudok olyan recovery particiót csinálni mint amit a notebook gyártók?
A szervizes tesztgéphez kéne hogy időnként vissza lehessen állítani, de mindezt automatizálva. -
Hunter2
addikt
Milyen szoftverrel tudok legkönnyebben bútort tervezni?
-
Hunter2
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ez tényleg működik , most meg az a baj hogy az egyik 402 sorba van tördelve a másik meg 444-be .Szóval mindenképpen csúszik a felirat,
-
Hunter2
addikt
Olyan feliratszerkesztő kellene ami szétszedi a feliratot 3 oszlopra, kb így és a szöveg oszlopot egyszerűen kilehet vágni iiletve oda másikat beilleszteni.
Van két feliratfileom az angolnak jó az időzítése a magyarnak meg a szövege, az angolban kéne a aszöveget magyarra cserélni.
A linkelt képen látható subtitlestudioban nem lehet ezt megcsinálni, legalábbis én nemjöttem rá hogyan lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest