- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Tudtod olyan Project Management, eseménykezelő appot, programot amivel a teendőket és a futó projekteket lehet rendszerezni, átláthatóbbá tenni (és kezelni, ha az adott projekt egy másik miatt csúszik)? Ha tudna a taskokból pl: gantt diagramot húzni, az már maga lenne a tökély.
Bitrix24 nekem elsőre elég komplikáltnak tűnt, inkább nagyobb csoportoknak való talán, a trello jópofa, de ott meg ugye nincsen gantt diagram. -
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek kellene egy minimalista program, ami különböző típusú videókból tud kivágni részletet. Avi, mpg4, stb. Összesen annyit kell tudnia, hogy a videóból ki lehessen vágni darabokat 5-10 másodperces darabokat és azokat külön lementeni. Átkódolás sem kell, semmi. Én elsőre a virtualdubra gondoltam, de az a baj, hogy az is túl sok paraméterrel és gombbal rendelkezik. Van esetleg valakinek jobb javaslata?
-
Sziasztok!
Keresek egy olyan programot, ami segítené a mindennapi munkámat. Lényegében napi munkám lekövetése és jegyezetelések lennének, hogy mit miért csináltam az adott file-val. A dokumentumokat ugyan úgy a filerendszerben tárolja míg a hozzájuk tartozó metaadatokat rakja adatbázisba. A megjegyzések/metaadatok kereshetőek legyenek.
Gondolom valami dokumentum kezelő kellene, de nincs szükségem a vállalati doksikezelők millió és egy dolgára, azoknál sokkal egyszerűbb is elég.
-
Közben találtam is flash mentes alternatívát, ebből már szerintem el tud indulni a kollegina és a célnak megfelelhet számára. (Nem nagy dologhoz kell, de egyedi kézzel készített termékeket árul és jól jönne számára egy ilyen editor).
LonGleY: Én meg értelmes hozzászólásokat, konkrétumokkal...
(de hát az élet néha nem azt hozza, amit szeretnénk...)
-
Sziasztok!
Nem biztos, hogy program, lehet, hogy programnyelv, de az alábbi feladathoz kellene segítség:
Egy online felület, egyedi ruhatervezés (pl.: sapka), ahhoz lehetne színt választani (mondjuk 15 színt és annak 1 világosabb egy sötétebb árnyalatát), majd kiegészítőket ráhúzni a sapkára, pl.: szem, fül, stb, ilyesmi. Esetleg egy árkalkulátorral egybekötve (mindennek fix ára van és összeadja). Weblapba integrálva talán Flash lehetne a megoldás? Esetleg más alternatíva?
Köszönöm előre is.
-
Buffer karaktereket lehetett vele kényelmesen használni. Mindenkinek adott - volt - a lehetőség több account fenntartására. Ez közel sem egyenlő a gold farmer botokkal és társaikkal...
ArchElf: Régen volt már most meg Wowban ott az AH, kényelmes és gyors, pedig milyen jó volt, amikor moccanni nem bírtál a traderektől a város főterén.
-
Szerintem 2 nagy videovágó létezik, ami úgymond elterjedt:
Sony Vegas (6) és Adobe Premiere Pro (CS3 az uccsó azt hiszem, de a sime 1.5ös is tökéletes).
Személy szerint a Vegast én utoljára akkor láttam, amikor még gyerekcipőben járt, az akkori Premiere jobbnak tűnt, és azóta is azt használom, csak ajánlani tudom. Arra fel kell készülni, hogy nem az a wizardos típus, könnyen el lehet veszni a beállítások között. Ez egy elég régi kép, mindig ezt használom, ha érdeklődnek a programról
Én a hangokhoz annyire nem szoktam nyúlni, amit nem tudok megoldani a Premierrel, azt ezzel barkácsolom.
Remélem segítettem.
Szerk: a gépigényről:
- 1GB of RAM for DV; 2GB of RAM for HDV and HD
- Intel® Pentium® 4, (1.4GHz processor for DV; 3.4GHz processor for HDV), Intel Centrino®, Intel Xeon® (dual 2.8GHz processors for HD), Intel Core™ Duo (or compatible) processor; SSE2-enabled processor required for AMD systems.
- Természetesen SP2es winXP
Ezek a hivatalos adatok, én anno a 2200es Thorton procis gépemen 1 giga rammal vagdostam videokat, igaz lassú is volt, mint a dög
-
válasz
Apollyon #3903 üzenetére
Skype/msn, bár szerintem egy Ventrilo vagy TSt nem egy nehéz dolog bekonfigurálni. Magam is futtattam TS szervert, amig a rendes szerverünk vacakolt otthoni gépről, erőforrásigénye még a TS servernek is 0, adatforgalma szintén. Ez a kettő amit manapság használnak. Személy szerint én mindkettőt használom, ha úgy adódik, TSnek talán átgondoltabb, kevésbé gagyibb a kinézete, nem keveri a szobákat - bár ennek egy privát servernél nem sok vizet zavar -. Ventrillonak meg talán egy kicsivel jobb a hangminősége. Legalábbis nálam.
Mondhatni amolyan Pepsi/Coca kólás dolog. Kinek mi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest