- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHolden
aktív tag
válasz
Dluinet #44346 üzenetére
Köszi a választ, de sajnos nem értem a kérdésed
Elő akarok hívatni mobillal készült képeket kis méretben, majd albumba akarom őket ragasztani. A fotós boltban azt mondták, hogy olcsóbban jövök ki ha a standard 9x13-as méretű képméretre helyezek 2 db képet aminek valós mérete ugye 89x127 mm. 400dpi-be mentsem el, ők onnantól előhívják és le is vágják nekem 50Ft-ért darabját -
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
1db szabvány 9x13 cm-es (tehát 89×127 mm-es) méretű fotó papírra szeretnék 2 db iPhone-nal készült képet illeszteni, azt 400dpi-be elmenteni .jpg-be is a helyi fotós boltba előhívatni. Melyik windows alkalmazás képes erre? Próbáltam pár "photo collage" programot, de egyik sem volt képes felajánlani ezt a méretet, inkább a közösségi média (Facebook, Instagram stb.) méretarányait követik...
Valami egyszerű, pár klikkes applikációra lenne szükségem, sok képet kellene így szerkesztenem viszonylag rövid határidő alatt (de ha tudtok ugyanilyenből mobil alkalmazást azt is szívesen veszem) -
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok,
Bocs, hogy nem teljesen idevaló a kérésem.
Osztálytalálkozót szervezek, és keresek egy olyan weboldalt, ahova mindenki be tudja írni szabadidejét, elérhetőségét. Gyakorlatilag olyan mint egy Google Docs-os Excel munkalap, csak ne kelljen hozzá e-mail címKöszi
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok,
Nagyon nehezen tudtam csak beszerezni egy ismerősömnek (ill. kislányának) torrentről egy mesét, mert nem adták ki semmilyen hivatalos formában, csak TV-ben futott, külföldön. Csak HD-ban, 1080p-ben volt elérhető, viszont elég gyenge nekik a gépük, hogy meghajtsa.
Hogy lehet belőle jó minőségű SD-t (avi) csinálni? Lerippelném akkor nekik. Valami egyszerű, párklikkesre gondoltam, annyira nem értek ezekehezKöszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged