Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Sziasztok, egy dvd filmet szeretnék átrakni vhs kazira (nagyszülőknek) úgy, hogy a film lejátszása után egyből egy diavetítéssel folytatódjon vagyis kéne csinálnom pár képből egy diát).
Ezt egyszer már sikerült összehozni, tehát természetesen működőképes, csak nem én csináltam, nem tudom milyen progit használtak hozzá, de elég gyorsan ment... Talán adobe premier, ezt szerintem még a trial is tudja. -
harry
veterán
Google Picasa nem rossz, tudom pakolgatni a képeket, és van is benne csoportos átnevezés - csak épp az a gond, hogy nem tallátam beállítási lehetőségeket erre vonatkozóan, és alapból így számoz: xxxx-1.jpg . Ami pedig azért rosz, mert -001 kéne, mvel így is mét borul a sorrend. Remek.
-
harry
veterán
Szeretnék képeket rendszerezni, egy galériát készíteni. Mivel többen is készítettünk képeket egy eseményen ezért uyge össze-vissza vannak filenevek, sorrend, stb. Van olyan progi, amivel egymás után tudom pakolgatni a képeket (pl simán behúzni egymás után a kívánt képeket), majd ezt a sorrendet megtartva átnevezni őket? Próbáltam rákereseni a topicban de nem találkoztam ilyennel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest