- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
Hello!
nekem egy olyan progira lenne szükségem amivel megtudom azt csinálni hogy egy megfelelő időben lebontsak valakit a netről és ne is tudjon utánna felmenni
azért is kellene mert vezetéknélküli net lett és így a kábelt nem tudom kihúzni
mivel nem akarom hogy a húgom hajnali 4 ig számítógépezzen
a routrer lent van fent pedig van 2 gép és ebböl csak az egyiket kéne mindig lelökni
van erre valami progi
remélem azért értettetek belőle valamit
előre is köszi -
Hege1234
addikt
hali nem tudom hogy lehetséges e de hátha találkozott már valaki ilyen progival
ami a cél hogy ne keljen átböngésznem minden egyes oldalt pl: egy fórumot vagy egy internet címet
és összegyűjtené nkem egy vagy több fájlba az ott található szöveget mert akkor nem kéne állandóan a gép elött ülnöm
?? szerintetek van ilyen vagy hasonló progi ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged