Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
Sk8erPeter #34731 üzenetére
a script működik, de egyik gombnyomásra sem reagál
gondolom a joy hozzáféréssel is lehet valami teendő
egyelőre jegelem a témát, mert már így is körülményesebb, mint amire számítottam/szükségem lett volna
nagyon köszönöm az eddigi segítséget!
-
repvez
addikt
válasz
NA megnéztem ezt a joy test scriptet és lenne pár kérdésem, ugy látom egy kicsit jobban képben vagy vele mint én.
A problémám az, hogy van egy USB panelem ami 8 analog tengelyt és 64 digitális nyomogombot támogat
Na mármost nekem az a gondom, hogy a win csak 32-t kezel belőle és szikerült ugy átvezetékelnem egy joystikot, hogy a 32 fölötti gombok is használatba lettek véve igy azokat nem érzékeli.
Hogy tudnám 2 eszközként felismertetni ugy hogy csak 1 USB portot használ, és játék alatt azért minden gom választható legyen.Ez a script sem jelezte, hogyha azokat a gombokat nyomtam ami 32 feletti számozása volt. vagy esetleg, hogy lehetne megváltoztatni a számozást, hogy a vin c 32nek lássa? mert 28 gomb van használatba csak nem sorrendbe lettek bekötve.
-
brd
nagyúr
válasz
Hello!
Kérdeznék tőled, te programozó alkat vagy.
Az mitől lehet, hogy ha elrejtett console (pl. a hstart.exe-vel) ablakkal futtatok egy ahk scriptet (exe-re fordítva), akkor sokszor nem csinálja meg? Játékok előtt szoktam ilyeneket futtatni (batch-el indul a játék), a CPU (energiaprofil váltás) és VGA órajel állítására (a kártya vezérlőprogramja képes billkombra profilt állítani).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest