Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
a script működik, de egyik gombnyomásra sem reagál
gondolom a joy hozzáféréssel is lehet valami teendőegyelőre jegelem a témát, mert már így is körülményesebb, mint amire számítottam/szükségem lett volna
nagyon köszönöm az eddigi segítséget!

-
repvez
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
NA megnéztem ezt a joy test scriptet és lenne pár kérdésem, ugy látom egy kicsit jobban képben vagy vele mint én.
A problémám az, hogy van egy USB panelem ami 8 analog tengelyt és 64 digitális nyomogombot támogat
Na mármost nekem az a gondom, hogy a win csak 32-t kezel belőle és szikerült ugy átvezetékelnem egy joystikot, hogy a 32 fölötti gombok is használatba lettek véve igy azokat nem érzékeli.
Hogy tudnám 2 eszközként felismertetni ugy hogy csak 1 USB portot használ, és játék alatt azért minden gom választható legyen.Ez a script sem jelezte, hogyha azokat a gombokat nyomtam ami 32 feletti számozása volt. vagy esetleg, hogy lehetne megváltoztatni a számozást, hogy a vin c 32nek lássa? mert 28 gomb van használatba csak nem sorrendbe lettek bekötve.
-
brd
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hello!
Kérdeznék tőled, te programozó alkat vagy.

Az mitől lehet, hogy ha elrejtett console (pl. a hstart.exe-vel) ablakkal futtatok egy ahk scriptet (exe-re fordítva), akkor sokszor nem csinálja meg? Játékok előtt szoktam ilyeneket futtatni (batch-el indul a játék), a CPU (energiaprofil váltás) és VGA órajel állítására (a kártya vezérlőprogramja képes billkombra profilt állítani).
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Automata kávégépek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Konteó topic
- Google Pixel topik
- Fujifilm X
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gondolom a joy hozzáféréssel is lehet valami teendő