- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csferke
senior tag
válasz
robi191 #45000 üzenetére
Szia!
Én annó ezt vettem meg és meg vagyok elégedve vele.
MAGIX USB-Videowandler
Treiber-Download - ezt az illesztőprogramot is töltsd le hozzáEhhez letöltöttem ezt MAGIX Movies on DVD. ez az utolsó ingyenes verzió.
üdv
-
válasz
robi191 #45000 üzenetére
XP-be a Movie Maker tudott felvenni.
A nagyobb tudású lejátszókba benne van ez, a VLC-be biztosan mert régebben azzal pont ugyanezt csináltam egy külső digitalizálóval.
Amúgy ezekhez alapból mellékelnek rögzítő szoftvert. Nekem legalábbis az Avermedia usb tunerem tud felvenni külső forrásból és a szoftverébe ez benne is van.
Ha nem engedi csak esetleg tömörítetlenbe, az jó nagy lesz, 10-15G de utána be lehet tömöríteni kisebbe. Nagyon rég nem digitalizáltam, akkor még MPEG2 voltNem tudom, most a H264-265 kodek ingyenes-e kódolásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged