- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
r4pt0r #49448 üzenetére
Nálam is ezt csinálta amikor - jól figyelj - 2db belső hálós otthoni gép között ment csak a kommunikáció. Megjegyzem nem váltott át fizetősre csak feldobott ablakot hogy "üzleti, professzionális felhasználást észlelt" vagy valami hasonlót. Nekem erre nem volt idegrendszerem, úgyhogy fogtam, és váltottam másik programra. Az AnyDesk egy pofonegyszerűen használható alternatíva van más program is pl. UltraVNC és hasonlók de sokan írták róluk, hogy kicsit komplikált a használatuk.
Tehát ha valaki egy egyszerűen használható alternatívát keres akkor az első számú az az AnyDesk. -
Krystal_s
addikt
válasz
r4pt0r #47382 üzenetére
"Nekem a NASon a windowsos updateorchestrator (Windows update service része) öl meg, nem lehet kiírtani, mindig megtalálja a módját hogy visszakapcsolja magát és felébressze a gépet."
Utánanéztem és tényleg létezik ez a Win10 probléma.
"if you open its Properties and see, you will not be able to change the startup type – it will be grayed out! So stopping the Service can serve as a temporary measure – you cannot disable it. When convenient you may use the Start button to start the service, or it will be started once you restart your computer."Azért ez durva. Nálam alap, hogy naponta altatom a gépet. Bíztam benne a sok panasz miatt majd változtatnak a W10 erőszakos működésén, de ahogy elnézem egyre rosszabb. (azok számára, akiknek alap, hogy maguk tudják irányítani a rendszert)
Ezt próbáltad már? Állítólag PsTools-ban lehet tiltani.
Disable Update Orchestrator from waking my computer.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged