Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Macrodroid
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
válasz
hbbalint
üzenetére
Ja, hogy ez ilyent is tud
. Nem volt megtalálni a hunyót. 30GB olvasott adatmennyisége volt. Méghozzá az F-Secure egyik exe-jének. Leszedtem, most úgy tűnik, hogy jó lesz. Lehet, hogy a frissítésben volt benne valami. De ahogy láttam, nem csak nekem volt ilyen. Pedig azt hittem, hogy megtaláltam a számomra legjobb vírusirtót, meg tűzfalat. Lehet, hogy marad a Windowsos tűzfal, meg az F-Prot.
Vagy valaki tudja, hogy miért csinálta ezt az F-Secure? Ja, és a legérdekesebb a dologban, hogy amig futott az az exe (most sajnos nem tudom melyik, mert már ledaráltam), addig a procit sem lehetett kihasználni rendessen. Érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Facebook és Messenger
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Nem volt megtalálni a hunyót. 30GB olvasott adatmennyisége volt. Méghozzá az F-Secure egyik exe-jének. Leszedtem, most úgy tűnik, hogy jó lesz. Lehet, hogy a frissítésben volt benne valami. De ahogy láttam, nem csak nekem volt ilyen. Pedig azt hittem, hogy megtaláltam a számomra legjobb vírusirtót, meg tűzfalat. Lehet, hogy marad a Windowsos tűzfal, meg az F-Prot.
Vagy valaki tudja, hogy miért csinálta ezt az F-Secure? Ja, és a legérdekesebb a dologban, hogy amig futott az az exe (most sajnos nem tudom melyik, mert már ledaráltam), addig a procit sem lehetett kihasználni rendessen. Érdekes...