- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
válasz
kiskegyed #706 üzenetére
Ja, hogy ez ilyent is tud
. Nem volt megtalálni a hunyót. 30GB olvasott adatmennyisége volt. Méghozzá az F-Secure egyik exe-jének. Leszedtem, most úgy tűnik, hogy jó lesz. Lehet, hogy a frissítésben volt benne valami. De ahogy láttam, nem csak nekem volt ilyen. Pedig azt hittem, hogy megtaláltam a számomra legjobb vírusirtót, meg tűzfalat. Lehet, hogy marad a Windowsos tűzfal, meg az F-Prot.
Vagy valaki tudja, hogy miért csinálta ezt az F-Secure? Ja, és a legérdekesebb a dologban, hogy amig futott az az exe (most sajnos nem tudom melyik, mert már ledaráltam), addig a procit sem lehetett kihasználni rendessen. Érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- YouTube
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest