Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
energomatt
őstag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Az MKV szerkesztés topikban egy hasonló kérdésre leírtam egy másik módszert, azt is nézd meg és válaszd a neked megfelelőbbet!
-
Cs1csó
titán
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
-
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
DVD Decrypter, free és állítólag ezt is tudja. Régi program, de még működhet.
A 2000-es években megkerülhetetlen volt, mindenki ezt használta.. Én is...
itt van egy leírás kívánt funkcióhoz.Értelemszerűen mpeg2 fájlok jönnek majd létre. Ezzel kell aztán majd tovább dolgoznod, ha konvertálni akarod.
Azt tudom, hogy ha másolás védett volt az anyag, akkor azt gyakran előtte, egyben kellett egy másik programmal ISO-ba rakni, amin már nem volt másolás védett.
Volt még a PGC Demux-is... talán az is tud így automatikusan darabolni. De az elég bonyolult volt, csak vész esetén használtam ha műteni kellett egy fájlt... Pl. képarány beállítani vagy ilyesmi.
Nem tudom pontosan, hogy mihez kell amit kérdeztél. De a DVD-t jelenkori formátumba minőség romlás nélkül a chapter-ek megtartásával a MakeMKV tud. A létrejövő MKV fájlban megmaradnak a chapter jelölések és így a legtöbb lejátszó programban ugyanúgy tudsz ugrálni a tartalomban, mint a DVD-n... Természetesen egy fájl lesz, mert a DVD-n lévő fájlokat egy MKV konténerbe rakja.
-
energomatt
őstag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Milyen formátumban kell, szükség van-e feliratokra, egyáltalán, mi a cél? Automatikusan aligha fog menni.
-
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Erre esetleg tud valaki megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest