Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz
tzsolesz
üzenetére
én Format Factory programmal oldottam meg.... igen jó program és ingyenes is!
1920x1080ba vagy 1280x720ba konvertáltam én is... tömörítésnél a xvidet kell megadni, mert a divxnél elmegy a hang a videók felénél kb
többen is írták már hogy xvidet kell használni avi alatt... (szerintem) -
Jazz
veterán
válasz
tzsolesz
üzenetére
Fraps-ot felejtsd el. Helyette Pl. HyperCam, egy külső Encoderrel, pl. DiviX Pro 7 akármi. Ha ez a kettő fennt van, a HyperCam-ban tudsz állítani külső encodert (divix Pro), Encoderben meg (divix) tudod állítani a tömörítés hatásfokát, felbontást, kódoló eljárást, bit rate-et, mindent. Tökély.
Főleg ha game-ből veszel fel, és nem akarod hogy túlságosan leterhelje a CPU-t a valósidejű kódolás, egyszerűen csökkented a tömörítés "tökéletességét", eredményként sokkal kevesebb Cpu, és kicsit "zajosabb" képminőség.
Mindezt teheted úgy, hogy közben látod, hogy az adott +1% tömörítés hatásfok, vagy bit ráta hogy befolyásolná a CPU használatot, a kimeneti file méretet...stb.
De van lehetőség uncompressed-re is, aztán te utólag 20 menetes akármivel végigmehetsz rajta, ha akarsz. De high resolution uc felvételt kétlem hogy bírna a vinyód
kraftxld: nagyon tisztességes a hangkártya, köszöni szépen
(studio, nem tudom a pontos típusát) Te akkor lecseréled pl. a csúcs plextor blu ray íród, mert nem adnak hozzá profi író programot? 
-
válasz
tzsolesz
üzenetére
Ekkora méretben nem lehet normális minőséget produkálni 150MB-n. Ha 1280x720-as felbontásban veszel fel, és 150MB méretbe akarod elmenteni, az azt jelenti, hogy a bitrate kb 4000 lesz (kbit/s). Ez annyit tesz, hogy 1 képkockára 133 kbit jut (30 fps esetén), vagyis 16-17 kByte méretű lesz egy képkocka, ami extrém kicsi (gondolj bele milyen minőségű egy 1280x720-as jpeg kép, ami csak 16 kB). Vagy drasztikusan kell csökkentened a felbontást, vagy drasztikusan kell növelned a bitrate-et (de leginkább egyszerre mindkettőt).
Legalább a tizedére kell csökkentened a felbontást, hogy élvezhető legyen az 5 perces video minősége ekkora méretben (150MB), de még akkor sem lenne jó a minőség, csak tűrhető.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bluetooth hangszórók
- Hardcore café
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

többen is írták már hogy xvidet kell használni avi alatt... (szerintem)