- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
macskajancsi #13123 üzenetére
Igen, de figyelmen kívül hagytad, hogy a 127.0.0.1-re mindig jön válasz (hiszen ez az adott gép, ahol a ping fut, és ma már talán nincs is olyan OS, amiben alapból nincsen TCP/IP stack), továbbá azt, hogy a ping parancs alapesetben 1 másodpercenként küld egy pinget. Tehát minek bonyolítani?
Egyébként létezik külső program is, ami semmi mást nem csinál, csak várakozik megadott ideig, sőt, ha ennyire fontos a pontos várakozás, akkor vb scriptből akár ezredmásodpercre pontosan megmondhatod a várakozás idejét. -
WonderCSabo
félisten
válasz
macskajancsi #13085 üzenetére
Teljesen frankón? Kipróbáltad? Mert a silverlight pont úgy van megcsinálva, hogy az ilyeneknél ne lehessen menteni, ezért is tért rá az RTL a flashről.
-
atesss
addikt
válasz
macskajancsi #13053 üzenetére
Amit asszem pl. a PH-s tesztekben is az akksi tesztelésére szoktak használni, a Battery Eater az részben jó lehet. Tud olyat, hogy olvasást szimulál, de szerintem csak TXT-t, ami nem egy erős terhelés...
Pár éve használtam egy olyan tesztprogramot, amiben be lehetett állítani terhelési százalékot, hogy mennyire terhelje a gépet. Csak sajnos nem jut eszembe a neve. Annyi rémlik, hogy orosz volt. De gondolkozok rajta még, ha meglenne szólok.
Pontosabb lehet, ha egy többféle weblapból álló nézési "csomagot" állítasz össze, ennek a szimulálására pl. jó lehet a nemrég említett makrós program (én a MacroMakert mondtam).
Csak ez azért bonyolultabb dolog.
Meg tudnod kell, hogy pontosan mit is szoktál nézni, mennyi ideig egy lapot, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest