- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
epidemic
üzenetére
Sound forge-zsal pl lehet, de nagyon időigényes, tutter hogy van ilyen spéci progi, a fentebb említett FBI-nál pl
, de ha ennyire nem is szaladunk el, nyilván a DJ-k se SF-fel szarakodnak órákat mint én anno...elvileg semmi bonyolult nincs benne, a hangfrekvenciáknak általában igen eltérő skálázódása van, pl egy dob, vagy zongora..persze lehet olyan hogy kicsit összeolvad, és a progi nem tudná 100%-osan szétválasztani, én is kerestem már ilyet, de SF-on kívül nem találtam. -
válasz
epidemic
üzenetére
Ez megmosolyogtató hozzászólás volt. Adatmentésnél olyan adatot nyer vissza az ember, ami létezik. Itt viszont olyat akarsz, ami nem létezik. A legjobb programok sem tudják pontosan visszaadni azt, amit szeretnél. Lehetetlenség. Kb. olyan szintű, mint amikor a 100x100 pixeles kamerafelvételen a 2 pixel nagyságú arcot felnagyítják tökéletesen felismerhetőre. LoL. A CSI-t felejtsd el, iszonyat nagy baromságok vannak benne, csak butítják a népet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Netflix
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Minden, ami Unreal Engine
- Windows 10
- Hobby rádiós topik
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, de ha ennyire nem is szaladunk el, nyilván a DJ-k se SF-fel szarakodnak órákat mint én anno...elvileg semmi bonyolult nincs benne, a hangfrekvenciáknak általában igen eltérő skálázódása van, pl egy dob, vagy zongora..persze lehet olyan hogy kicsit összeolvad, és a progi nem tudná 100%-osan szétválasztani, én is kerestem már ilyet, de SF-on kívül nem találtam.