Hirdetés
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MostaPista #49464 üzenetére
Nem felejtettem el, csak hátrébb csúszott... Kevesebbet vagyok otthon a gép előtt, így még nem került rá a sor... Süt a nap
Lenne egy-két ügyfél akinek jól jönne indulásra egy ilyen lehetőség. Aztán ha kinövi magát a dolog, akkor lehet komolyabb webes megjelenéssel folytatni.Hja és innen indult a dolog:
"Szeretnek weboldalt, vagy akar blogot inditani, de a szovegek koze kepeket is tennek"
Erre szerintem online tool a legjobb, de írtak mást is... Vannak kimondott blog tárhelyek. Elárulok egy titkot: Az online blogokat is általában offline írják.Egyébként még mindig nem tudom, hogy pont neked miért nem jó az ország egyik legismertebb blog oldala, a blog.hu... Ahova sokak és sokféle minőségi tartalmat tolnak fel nap, mint nap.
3 helyről kaptál többféle tippet. Próbáld ki szerintem ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest