Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MostaPista

tag

válasz repvez #49253 üzenetére

Nem okoltam senkit,

Dehogynem, folyamatosan a program keszitoit hibaztattad, hogy milyen pocsek programot keszitettek - belegondolva en vagy husz eve ezt hasznalom, amiota megtanultam, hogyan lehet vele rajzolgatni is, kizarolagosan, igy xnview-hoz hozzaszolni se tudok, nem is probaltam. ;)

bejelöltem a képen látható modon és csak a képformátumok vannak bepipálva, de a PDF-eknél ugyan ugy jön a hibauzenet, hogy nem talál valami decode.dll-t.

Talan harmadszorra olvashatod, mindig mastol, hogyha bejelolod a kepformatumokat kizarolagos megjelenitesre, akkor semmi mast nem fog megnyitni, csak kepfajlokat.

Most mar arra tippelek, hogy valamiert pdf-ekre beallitottad a fajl tarsitast az iv-vel, es azert akarja megnyitni a pdf fajlokat is, talan azt kellene tisztaba rakni elobb.

Bar a magam reszerol mar regen rajottem, hogy a kepeket es videokat kulon alkonyvtari rendszerbe kell tenni, mint ahogy a programokat is, es a harmadik kulon csoport a dokumentumok, es igy rogton lehet tudni, hogy mit hol kell keresni szukseg eseten.

Új hozzászólás Aktív témák