- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
válasz
repvez #49253 üzenetére
Nem okoltam senkit,
Dehogynem, folyamatosan a program keszitoit hibaztattad, hogy milyen pocsek programot keszitettek - belegondolva en vagy husz eve ezt hasznalom, amiota megtanultam, hogyan lehet vele rajzolgatni is, kizarolagosan, igy xnview-hoz hozzaszolni se tudok, nem is probaltam.bejelöltem a képen látható modon és csak a képformátumok vannak bepipálva, de a PDF-eknél ugyan ugy jön a hibauzenet, hogy nem talál valami decode.dll-t.
Talan harmadszorra olvashatod, mindig mastol, hogyha bejelolod a kepformatumokat kizarolagos megjelenitesre, akkor semmi mast nem fog megnyitni, csak kepfajlokat.
Most mar arra tippelek, hogy valamiert pdf-ekre beallitottad a fajl tarsitast az iv-vel, es azert akarja megnyitni a pdf fajlokat is, talan azt kellene tisztaba rakni elobb.
Bar a magam reszerol mar regen rajottem, hogy a kepeket es videokat kulon alkonyvtari rendszerbe kell tenni, mint ahogy a programokat is, es a harmadik kulon csoport a dokumentumok, es igy rogton lehet tudni, hogy mit hol kell keresni szukseg eseten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm Wifi
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest