- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
válasz
King Unique #44682 üzenetére
A fájlokat kilistázza win alatt is, de megnyitásra már hibát dob, nincs jogosultságom a fájlokhoz. Próbáltam exportálni és importálni a tanúsítványt, de gondolom az a jelenlegi, és nekem még a korábbi rendszeren lévő tanúsítvány kellene, amit persze nem mentettem el...
Viszont a felhasználóknál lévő listában van egy "ismeretlen felhasználó", és mellette látható egy hosszú kulcs is, gondolom az lehetett a korábbi felhasználóm. Azzal a hosszú seriallal nem lehet kezdeni valamit? Nincs valami olyan program, amibe bele írva visszafejti a korábbi tanúsítványt?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest