- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Macrodroid
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
szerintem a nagy felhasználóbarát videovágó programok (Pinnacle Studio, Ulead Video Studio stb.) tudják ezt. vagy a profik, az Adobe Premier, Sony Vegas
vannak más megoldások is, de ahhoz először demouxolnod kell (szétválasztani a videó és audió anyagot), majd a hangot szerkeszted ahogy tudod, és a végén újra összeilleszteni.
szétszedni lehet ingyenesen a nandubbal asszem, vagy TmpegEnc-el, szerkeszteni a hangot bármivel (én egyszer Adobe auditionnal csináltam ilyet) és összerakni meg asszem a virtual dub is tudja (ingyenes, ha jól emlékszem én Sony Vegassal raktam össze). nekem egyszer kellett ilyet csinálnom, egy video alá zenét keverni, meg hangot tisztítani. ha jól emlékszem ezekkel csináltam (TmepgEnc -->Audition--> Vegas). a sourceforge.net -en sok ingyenes alkalmazás van ilyesmire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Robogó, kismotor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Call of Duty: Warzone
- BMW topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Arany János - Kapcsos könyv
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest