Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
genndy
üzenetére
Igen, ez nem lenne egy rossz megoldás végülis... A gond azzal van, hogy Írásvédettek a mappák, és hiába állítom át, hogy ne legyen írásvédett a forrás gépen, ahogy visszalépek, megint az lesz és nem tudom, hogy miért...
brd: Nem, nem siklottam át a tied felett sem, csak bevallom, felét sem értettem...
Odáig okés, hogy a MAPPÁRA (mert nekem mappákat kellene "színeznem, nem fájlokat...) rákattolok Ctrl+Z, aztán a kis ablakba beírok egy megjegyzést... Ekkor a mappán KÍVÜL létrejön az a bizonyos rejtett fájl, ami tartalmazza az előző mappát, illetve közvetlenül utána a "megjegyzésemet". Node mi az az "értékek átállítása", meg az, hogy ezek után már könnyen tudom "színezni is"? Azt meg hogyan?Iguana: ez tényleg érdekes, mert kipróbáltam a Pro verziót is, és azon kívül, hogy sikerült TC-n keresztül a hálózati mappákat beszíneznem az INTÉZŐBEN, más nem történt... Az a gondom, hogy HÁLÓZATON vannak azok a mappák! A gépen lévő mappákat simán tudom színezni, azt a TC-ből megcsinálom és a TC-ben is látom... De a hálózaton nem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.10.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Odáig okés, hogy a MAPPÁRA (mert nekem mappákat kellene "színeznem, nem fájlokat...) rákattolok Ctrl+Z, aztán a kis ablakba beírok egy megjegyzést... Ekkor a mappán KÍVÜL létrejön az a bizonyos rejtett fájl, ami tartalmazza az előző mappát, illetve közvetlenül utána a "megjegyzésemet". Node mi az az "értékek átállítása", meg az, hogy ezek után már könnyen tudom "színezni is"? Azt meg hogyan?