- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
áttettem off-ba:
igen, amennyit megértettem a panaszokból, ugyan ezt írták.
Van egy érdekes köszönő üzenet is, hogy örül, hogy végre ismét működik a weboldalon valami szolgáltatás, de undorítónak tartja, hogy senkit válaszra se méltattak semmilyen csatornán.Ma hallottam hasonlót, hirtelen százával jelennek meg valamilyen új mobil kütyüket használók kérései, hogy használtan vették a kütyüt és az előző tulaj elfelejtte törölni a webes kódot, ami nélkül használhatatlan a kütyü, kódólják ki neki.
Erre ráindult valami hasonló weboldal, nagyon sikeres volt, az emberkék fizettek és másnap haszbálható volt a kütyüjük. Majd új tulaj vette át a weboldalt, az emberek ettől kezdve hiába fizettek (fizetnek), nem lett (lesz) kikódolva a kütyüjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest