Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
Köszönöm a válaszodat,még ha egy kicsit kioktató volt is.De nem sértődők meg hanem megfogadom amit mondasz
természetesen a jelszó nem admin admin és ehhez a hálózathoz nem férnek a diákok mert csak a tanáriba és az irodákba van.De mint írtam az a gond,hogy a jelszavak kiszivárognak és a az alapból lassú hálózat gyakorlatilag használhatatlan lesz.Ezért szeretném látni az épületbe levő 7db TP-link routeren hányan csatlakoznak és megtudjam nézni külön router szerint is a csatlakozott készülékek számát.De mint írtam nagyon alap tp-link készülékek vannak lehet alapból nem tudják már a tanári és irodai készülékeket lekezelni. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bluemirage
üzenetére
"úgy jutnak ki a NET-re"
Az Internetből rövidített net nem egy mozaikszó, nem is kell csupa nagybetűvel írni.
Bocsánat, nem bírtam ki, mert annyiszor láttam már tőled és másoktól is, valamiért elterjedt még a 90-es évek tájékán ez az írási mód, aztán sokakban megmaradt.
(Amit valóban csupa nagybetűvel kell írni, az a .NET Framework.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Xiaomi Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Null Perces Bontatlan dobozos
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

természetesen a jelszó nem admin admin és ehhez a hálózathoz nem férnek a diákok mert csak a tanáriba és az irodákba van.De mint írtam az a gond,hogy a jelszavak kiszivárognak és a az alapból lassú hálózat gyakorlatilag használhatatlan lesz.Ezért szeretném látni az épületbe levő 7db TP-link routeren hányan csatlakoznak és megtudjam nézni külön router szerint is a csatlakozott készülékek számát.De mint írtam nagyon alap tp-link készülékek vannak lehet alapból nem tudják már a tanári és irodai készülékeket lekezelni.
(Amit valóban csupa nagybetűvel kell írni, az a .NET Framework.)