Hirdetés
- Magisk
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
Kernel
üzenetére
Azért nem jó ez a megoldás (már próbáltam sajnos), mert néha nincs bekapcsolva a TV, és ilyenkor csak meg akarok nyomni egy gombot, hogy visszajöjjön TVről a Monitorra, mert ezzel a módszerrel vagy 2 gombot használsz billentyűzeten, vagy be kell kapcsolni a TV-t, hogy rákattinthassak az ikonra.
(#34377) genndy
Catalyst Control Center nincs fent, MSI afterburnert használok, de ez sem megoldás, mert Logitech billentyűzeten lenne + gomb, szóval nem Ctrl+shift+U, hanem egy speciális gomb, amit setpointba lehet beállítani.(#34379) csinglinglin
Jó programoknak tűnnek első ránézésre, de nem arra amire nekem kéne
de ránézek este ha hazaérek.Nekem valami könnyed 5-6 soros VBS vagy akár AHK script kéne erre, csak arra nem jöttem még rá, hogy hogy ismertessem fel 100% pontossággal, hogy melyik monitoron vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ránézek este ha hazaérek.