Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Jelentkezett nálam is a hiba, amikor a Jdownloader 2-vel próbáltam tölteni. Pedig már töltöttem vele, amikor a GlassWire is fenn volt. A kikapcsolása (szervizé is) segített. Beírtam a fórumába.
-
Kékes525
félisten
válasz
DrojDtroll
üzenetére
A DU Meterrel futtatom együtt, és most a NetMeter-t is futott és nincs semmi probléma. Persze ez nem jelentheti, hogy valamelyik nem okozhat ilyet egy más környezetben. Ha a Glasswire-nál bekapcsoltad a tűzfalat, akkor az bekavarhat. Azt nem próbáltam ki, de annak ellenére hogy beta nálam jó.
Az ilyen helyzetekre pedig fel kell készülni. Ha általam nem ismert programot futtatok, akkor csinálok egy manuális rendszer visszaállítási pontot előtte és akkor nem lehet gond.
(#32972) LonGleY: Mint írtam a tűzfala alapbeállításban ki van kapcsolva, a többi funkció csak monitoroz. Tehát a védelme nem okozhat bajt, mert alaphelyzetben nem működik. Ezért egyáltalán nem egyértelmű.
-
LonGleY
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
A Net Meter biztos nem kavart be. Évek óta használom több gépen, mindenféle védelmek mellett.
Ellenben a GlassWire tartalmaz védelmet, illetve béta. Elég egyértelmű...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest