Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
A ninite-es uTorrent.exe ugyanaz. Az lehet, hogy a nini telepítő lefuttatásával nem jönnek elő a cuccok (ez pont nem derült ki, mert elfelejtettem a próbakor törölni a meglévő konfigom), de ez a webinstaller még körülményesebb, mint tiltani 1-2-t a vírusirtóban.
Engem nem zavarnak a bundle cuccok, és a felületéről is kioffolhatók a bannerek, csak a mások által is elérhető gyűjteménybe normálisabb formában akartam mellékelni a programot. Portable-ként mentek mindent, amit lehetséges, és ezek után vicces, hogy pont a picike uTorrent a legkevésbé kezes az idióta hibrid mivolta miatt.
Ismét alternatíva után néznék, ha lenne esély használható darabra, de ezt a kört már lejátszottam pár hete (Deluge, qBittorrent)... Egyik lassabb, mint a másik (nem feltétlen felületben, inkább torrent-kezelésben). Pozitív volt valamelyikben, hogy futó torrentnél is fa-nézetben lehet jelölgetni az elemeket, és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- független kis Pöpec telo Samsung A33 128GB, dobozával, kábellel, stb.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi