- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nagyon jók ezek a cikkek, pár új dolgot tanultam belőle. Ki is próbálom őket később.
Youtube-ban meg alapjaiban rengett meg a hitem. 2.4 gigás fájlt, 96.000 kbps lekonvertáltam 550 megára (1perces mp4ről van szó, úgyhogy minőségileg még mindig szinte érintetlen, semmi különbség a tömörítetlen és ez között), és feltöltöttem youtube-ra, csak hogy lássam, ő mit csinálna vele, milyen lenne.
25.7 megás fájlt készített 1080p-ben, de hát akármelyik program jobbat, szebbet csinált volna belőle -.- úgyhogy youtube kilőve, ha videót akarok rárakni, és megosztani igazán jó minőségben. Bár lehet még encodeolnak, és később szebb lesz, hisz pár perce raktam csak fel....majd kiderül, de nem bizakodom
http://www.youtube.com/watch?v=y8Scidf3kAo
Btw, itt PH-n nem találtam ilyennel foglalkozó AKTÍV topicot, máshol esetleg van, ahol kezdőknek is segítenek ha van valami kérdés?
-
Chaser
legenda
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem hiszem hogy kevernék bármit is. Van egy sw, aminek a neve Core AVC. Tudom, hogy nem lejátszó, de kell a mediaplayernek hogy alkalmazni tudja a CUDA-t, legalábbis a linkelt leírás szerint, mert aszerint jártam el eddig is és annak a topikjában mondták, hogy nincs az AVC-re alternatív megoldás, ha a CUDA-t akarom alkalmazni. Ennél be lehet állítani, hogy egye a CUDA-t és onnantól kezdve a mediaplayert is rá lehet venni erre. Én erre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Path of Exile (ARPG)
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos autók - motorok
- Borderlands 4
- SONY LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest