- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #9301 üzenetére
AutoIt3-al bármit meg tudsz csinálni, de kell egy kicsit scriptelni hozzá.
-
válasz
SalvadorLynx #9288 üzenetére
Pénzét lekezelek én neked bármit.
Egyébként a CD iso verziót töltsd le, és azt futtasd úgy, hogy CD-ről bootolsz.
Egyébként 2 fajta memtest van:
Az utóbbi tuti, hogy teljesen ingyenes.
-
válasz
Sk8erPeter #9284 üzenetére
Multipassnál többszr kell kódolnod egymás után a filmet, második (sokadik) alkalommal az egyel lejebb levő opciót kell választanod. Így legelső alkalommal nem kódolja a filmet (képet), csak egy csomó statisztikát készít, így még jobb minőséggel tudja kódolni a további menetekben.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #9181 üzenetére
Még nincs Vista SP2.
-
válasz
krypton #9114 üzenetére
Hmm, most hogy mondod, már nem emléxem pontosan, mert régen nem használom. Nézz körül a beállításainál, szerintem tudja.
Közben néztem screenshotokat, a SpeedFan config -> Temperatures oldalon van egy show in tray opció lent, azt kattintsd be, hátha pont ezt csinálja.De látom ATI kártyád és Intel procid van. Én ezeket használom: ATI Tray Tools és CoreTemp. Ezek - megfelelő beállítás esetén - kijelzik ott lent a tray-ben a hőmérsékleteket, akár magonként is.
De egyébként van a Gigabyte-nak saját monitorozó programja, ami az alaplapi CD-n is rajta van elvileg. Azt is megnézheted, hátha bejön neked.
-
válasz
gamer0101 #9105 üzenetére
Bármivel megoldható (akár OpenOffice), amivel kézzel be tudod pozícionálni a kitöltendő adatokat (én pl. excel-t vagy az openoffice megfelelőjét használnám). De egy alapvető probléma van, hogy a nyomtatóba befűzött számla könnyen elcsúszik ha nem leporellós, így könnyen máshova kerülhet a kitöltetendő cucc.
-
válasz
thomasthomas #9083 üzenetére
Szerintem nem fogsz ilyen programot találni, a megvalósíthatósága is kérdéses.
-
válasz
CosmoBacsika #8998 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire megbízható, de találtam egyet: http://www.sendblaster.com/free-bulk-emailer-download/
Egy hét után ingyenes regisztráció szükséges.Hmm, most nézem, hogy az ingyenes verziójával csak 100 emailt lehet küldeni naponta. Valszeg akkor nincs szerencséd (többet is találtam, de mindben benne van a 100-as limit).
De vigyázz, a törvény bünteti, ha olyan valakinek küldesz reklámot, aki nem önként kéri (tehát nem iratkozik fel egy levelező listára).
-
válasz
fekeandras #8982 üzenetére
A VirtualDub nekem elég egyszerű, a WMV-t viszont csak a VirtualDubMod fogja tudni betölteni.
-
válasz
Kareszovics #8963 üzenetére
Szerintem nem fogod tudni lejátszani mással.
-
válasz
Sk8erPeter #8839 üzenetére
Felhívnám figyelmedet az alapelvek elolvasására, mielőtt bannolnak. A Norton Ghost nem ingyenes, mint ahogy a Hiren's Boot CD sem legális. Továbbá itt a fórumon nyíltan segítesz nem ingyenes programok "ingyenessé" tételében.
-
válasz
Sk8erPeter #8832 üzenetére
Csodálom, hogy csak drága programokat ajánlottál, holott van több ingyenes is.
-
válasz
Penge_4 #8627 üzenetére
Look at this: http://www.cd-burner-help.com/udf-problems.htm
E szerint 2.5-ös UDF fájlformátumot az XP nem tud olvasni.
De, van egy 2.5-ös Toshiba driver, amit mevg lehet próbálni feltenni, további info itt: http://forum.slysoft.com/showthread.php?t=15597
Továbbá azt írják, hogy az ingyenes NERO inCD reader is képes beolvasni: http://www.nero.com/eng/tools-utilities.html
És méág ezt találtam, talán érdemes ezzel kezdeni: UDF 2.5 driver for XP
-
válasz
Sk8erPeter #8517 üzenetére
"Viszont a zero fill a mai napig jól jöhet."
Átlagembernek? Mi szüksége van erre?
Alapvetően nagyon kevés dolgot tudok elképzelni, ami indokolná az ilyen formázást, és a nagy része törvénysértésekkel, bűnözéssel függ össze.
Mert ugye kit érdekel, hogy az eladott vinyóról valaki visszahozza a nyaraláson lőtt képeket. Aki pedig felveszi videóra vagy lefényképezi, és a gépén tárolja a szexuális életét, az nem normális. -
"NOTE: I can not guarantee that the program won't damage your computer. So use it carefully - using revoSleep at your own risk. Setting Hard Disks to standby-mode very often, can damage the devices. So don't switch the sleep-mode every time."
Ajánlom figyelmedbe ezt a sort az általad talált program készítőjétől.
mod: lol, nem olvastam el az előző hozzászólást, na mindegy
-
Miért?
Minél többször kapcsolod ki-be, annál hamarabb megy tönkre. Az élettartamuk is rövidebb lehet, mint hogyha folyamatosan bekapcsolva hagynád. Maga a HDD motorja úgy van tervezve, hogy folyamatosan pörögjön. Ha nem írsz/olvasol a HDD-ről, nem fog (el)használódni az olvasófej, mert nem mozog.Egyébként az energy managementen belül meg tudod mondani, hogy bizonyos idő után kikapcsoljanak, de csak ott van értelme, ahol muszáj áramot spórolni, mivel ez nem tesz jót nekik.
Még érdemes megnézned a vinyó gyártójának oldalát, talán van HDD manager programjuk, melyel tudod a ki/bekapcsolást manuálisan szabályozni (de nem ajánlom).
-
-
Ja, belenéztem a cikkbe. Kiváncsi vagyok, hogy a cikkíró szerint mit nem lehet megoldani TC nélkül. -> "a Total Commandert becsukott szemmel is fel lehet telepíteni és ezzel már nagyon sok feladatat megoldható."
Ráadásul ha egy informatikus ennyire függ a TC-től, akkor erősen megkérdőjelezhető a szakértelme. -
válasz
csikosdapro #8353 üzenetére
pl: uptime
Az első hozzászólásban levő scriptet kimented vbs kiterjesztésű text fájlba és voilá. Vagy ha elég az, hogy mikor jelentkeztél be, akkor CTRL+ALT+DEL és ott látod.
Egyszerűbb script, de csak órában jelzi ki:
strComputer = "."
Set objWMIService = GetObject("winmgmts:" _
& "{impersonationLevel=impersonate}!\\" & strComputer & "\root\cimv2")
Set colOperatingSystems = objWMIService.ExecQuery _
("Select * from Win32_OperatingSystem")
For Each objOS in colOperatingSystems
dtmBootup = objOS.LastBootUpTime
dtmLastBootupTime = WMIDateStringToDate(dtmBootup)
dtmSystemUptime = DateDiff("h", dtmLastBootUpTime, Now)
Wscript.Echo dtmSystemUptime
Next
Function WMIDateStringToDate(dtmBootup)
WMIDateStringToDate = CDate(Mid(dtmBootup, 5, 2) & "/" & _
Mid(dtmBootup, 7, 2) & "/" & Left(dtmBootup, 4) _
& " " & Mid (dtmBootup, 9, 2) & ":" & _
Mid(dtmBootup, 11, 2) & ":" & Mid(dtmBootup, _
13, 2))
End FunctionJa, és használd a google-t, ne légy lusta. Az adatforgalom számlálót meghagyom neked.
-
válasz
Dr. Romano #7913 üzenetére
Sokféleképpen, attól függ, mit akarsz pontosan csinálni. Ha a böngésző nincs nyitva, akkor ütemezett feladatként akár vbscript-el is megoldható, egy egysoros kis programmal. Ha már nyitott böngészővel akarsz operálni akkor valami automatizáló scriptet javaslok, pl. autoit3 tökéletes az ilyen célra. Csak persze meg kell tanulnod a használatát, plusz egy kis scriptelést.
-
Mivel egy program sem képes gondolatot olvasni, ezért olyan programot nem találsz, ami magától letöröl mindent, amit szeretnél. Abban ne is reménykedj, hogy van olyan program, ami nyílvántartja a Windows összes fájlát, és azon kívűl minedn letöröl a vinyóról (ráadásul millió féle Win verzió van, még ha csak XP és Vista szinten gondolkozunk is). Szóval a legeygszerűnbb a format C:, majd a Windows reinstall.
Vagy pedig rászánsz néhány napot, és manuálisan végignézed az összes fájlt a gépen, de ez sem járható út, mert gondolom nem fogod tudni megkülönböztetni a Windows könyvtárban lévő fájlokat. -
válasz
Core2duo6600 #7685 üzenetére
Ez szerintem illegális, nem értem miért segítesz neki.
Antigabo: látom nem értetted meg mit írt ArchElf. Nem 5 perc ezt szoftveresen megoldani.
-
Joomla és hasonló tartalomszerkesztőkkel is megoldhatod, de egy ilyen program kezelésének elsajátítása több hónap, legalábbis ha olyan szinten akarod használni, amit említettél (ebolt.hu). Bár szerintem olyan megoldást nem találsz, ahol legalább alap szinten nem kell tudnod programozni.
Áruld már el, miből gondolod, hogy az informatikában minden hipp-hopp megvan? -
válasz
RoyalFlush #7560 üzenetére
Regional & Language Options -> Customize -> és átállítod a decimal karaktert
-
válasz
menalcas #7494 üzenetére
Ha a monitorod és/vagy a vga-d nem támogatja, akkor hiába próbálod beállítani. A windowsban alapból csak azokat a felbontásokat tudod beállítani, amelyeket a monitor és a vga is támogat. Példaképpen, ha a monitorod natív felbontása 1280x1024, akkor nem fogsz tudni 1280-nál szélesebb és 1024-nél magasabb felbontást beállítani.
-
válasz
epidemic #7487 üzenetére
A probléma az, hogy nem külön csatornán van a zene meg a beszéd. Ugyanaz a probléma, amikor egy zeneszámról le akarják szedni az énekhangot.
Gondolj bele. Van 2 különböző hang. Ha egyszerre szólaltatod meg azokat, akkor egy harmadik hang hallatszik. Ha - tegyük fel - digitalizálod azt a harmadik hangot, akkor soha az életben nem fogod azt szétválasztani az eredeti 2 hangra, lehetetlenség. Te pont ezt akarod csinálni.Chaser: legfeljebb a program - ha eléggé intelligens - találgatni tud, hogy hogyan is kéne szólnia. A DJ-k meg simán dolgozhatnak olyan anyaggal, amihez eleve külön hangsávban van felvéve a zene, meg maga az előadó hangja, így csak egy mozdulat az énekhangot lekapcsolni.
-
válasz
epidemic #7478 üzenetére
Ez megmosolyogtató hozzászólás volt. Adatmentésnél olyan adatot nyer vissza az ember, ami létezik. Itt viszont olyat akarsz, ami nem létezik. A legjobb programok sem tudják pontosan visszaadni azt, amit szeretnél. Lehetetlenség. Kb. olyan szintű, mint amikor a 100x100 pixeles kamerafelvételen a 2 pixel nagyságú arcot felnagyítják tökéletesen felismerhetőre. LoL. A CSI-t felejtsd el, iszonyat nagy baromságok vannak benne, csak butítják a népet.
-
válasz
kraftxld #7257 üzenetére
Én is gondoltam ilyenekre, csak ezekkel az a gond, hogy még meglévő fájlokat tudsz csak velük törölni, üres helyet nem tudsz mondjuk nullákkal feltölteni.
Mijági: ha nem kell menü, akkor sima mpegben is mentheted, és megadod, hogy a lehető legnagyobb minőség legyen (de a DVD a biztos)..
-
Ha menüvel akarod megcsinálni, akkor csak VCD és SVCD jöhet szóba. AZ SVCD egy picivel jobb minőségű, de még mindig pocsék. Vagy esetleg lehet DivX, ezzel is tudsz menüt csinálni, de nem tudom, hogy ez mennyire támogatott a lejátszóknál. Vagy csinálhatsz DVD-t inkább, az jobb minőségű.
-
válasz
werszomjas #7220 üzenetére
Memória: memtest+
Vinyó: HDSentinelA többire nem igazán van. A VGA hiba pillanatok alatt kijön, az alaplap hibát meg nem egyértelmű megállapítani. Pl: fagyások lehetnek a VGA, az alaplap, a memória, vagy akár a táp miatt is.
Még annyit, hogy ha a gép állandóan hirtelen nagy terhelés alatt indul újra vagy fagy, akkor valószínűleg a táp a hibás (de még ezt sem lehet 100%-ra megmondani). Amúgy az egyik legfontosabb alkatrész a táp (pont azt nem soroltad fel).
És persze ha valami probléma van, az nem feltétlen hardver hiba. Lehet a hiba akár szoftveres is.
-
válasz
petersonal #7150 üzenetére
Lehet, hogy nem windowsra készült (mert hiába platformfüggetlen a java, azért még lehet egy csomó platformfüggése).
Egyébként sokkal többet tudhatnánk, ha legalább megadnád a file elérhetőségét. Még az is lehet, hogy J2ME-re írt programról van szó. -
válasz
petersonal #7148 üzenetére
így futtathatod:
java.exe -jar fájlnév.jar
persze csak akkor ha telepítve van a java a gépedre
edit: most látom, a wikiben egyértelműen le van írva, akkor nem értem miért nem tudtad elindítani normálisan
-
-
válasz
littlelion21 #7075 üzenetére
Semelyiket. Felteszed az xvid-et, az ac3 filter-t, esetleg még 1-2 dolgot ha hiányzik, és nem is kell más.
-
válasz
RoyalFlush #7033 üzenetére
Miből gondolod, hogy lehetséges egyáltalán? Az mp3-ban csak 2 csatorna van (stereo), nincs külön csatorna az éneknek, ezért csak drasztikus minőségromlással oldható meg (annyira, hogy utána élvezhetetlen a zene). Tudom, próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest