- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dellfanboy #38965 üzenetére
Akkor csinálj egy PDF-et kis képernyőre (telefonra) optimalizálva.
-
válasz
dellfanboy #38954 üzenetére
És miért nem teszed fel a PDF/xls-t céges, belső tárhelyre? Az xls-t meg meg lehet nyitni akár a google sheet, akár az androidos microsoft excel appal, mindkettő ingyenes. Szerintem mindkettő van iOS-ra is, windows mobile-on meg ugye alap, hogy megnyitja az xls-t.
-
válasz
dellfanboy #38927 üzenetére
Meg kell osztanod vele.
-
válasz
Kezdő vagyok #38772 üzenetére
Semmiképpen se kapcsold ki a windows tűzfalát.
-
válasz
zsoltzsolt #38639 üzenetére
Persze, naponta megcsinált 550 ezer, komplett filmfeliratot, és így végzett 10 év alatt.
-
válasz
oszkarfincs #38341 üzenetére
Mi alapján bízol meg egy appban, ami online kapcsolatot használ, és hozzáfér a fotóidhoz? Komolyan kérdem, mert a google-ben nem bízol meg.
-
Privátban intézzétek el a nézeteltéréseiteket!
-
válasz
mclaren777 #38082 üzenetére
Szerintem nincs hasonló offline, de nem is értem minek, ha weboldalakat akarsz vele fordítani.
-
válasz
Sidorovich #37859 üzenetére
Tudtok ajánlani olyat, ahol hasonló választékból és jó minőséggel lehet zenéket (számonként összeválogatva) örökre megvásárolni akár MP3-ban?
Google Play
-
válasz
AeSDé Team #37834 üzenetére
Hasonló (ribbon) felülettel, semmit sem találsz szerintem.
Ja, az InDesign biztos jobb, de nem egészen egy árkategória a kettő.
(#37839) Dluinet: ha annyira rossz az MS Office, akkor mivel jobb, a sokkal kevesebb funkcióval bíró LibreOffice, azon kívül, hogy ingyenes?
-
válasz
basaharc502 #35903 üzenetére
Pár hsz-szel korábban, pont ilyeneket írtak.
-
Akkor, ha a felhős szerver támogatja (az ilyen pénzes szolgáltatás szokott lenni, már ha támogatja). Ha nem, marad a jelszavas zip (vagy más archív formátum).
De egyébként a publikusan megosztott fájlokat általában jelszóvédett archív fájlba szokták csomagolni, ha jelszavas védelmet akarnak a megosztók. Mert amúgy nincs értelme még egy szintű jelszót kérned a privát tárhelyeden.
-
válasz
MaxxDamage #35488 üzenetére
Biztonságosabb a HDD, mint egy ilyen házilag írt lemez.
-
válasz
gondor53 #35391 üzenetére
A Swype (androidon) nagyon jól felismeri a magyar hangot is, esetleg azzal tehetsz egy próbát. E mellett még ugye ott van a Google féle beszédfelismerő, gondolom te eleve arról beszéltél (nekem nincs tapasztalatom vele).
Ja igen, emulátor. Van pár, a google ki is dob jó néhányat. Személye szerint a BlueStacks-et próbáltam, az nagyon jól működött, de már 2 éve volt.
-
válasz
HanG_más #35382 üzenetére
Szerintem nem fogsz ilyen programot találni, lévén, hogy millió módszer van termékkulcs tárolására. Microsoft termékekhez láttam csak ilyet, mert azok - feltételezhetően - ugyanúgy tárolják a kulcsokat. A másik probléma, hogy nem is tudod mindegyiknek programnak megtalálni a kulcsát, mert van amikor titkosítva tárolják.
-
válasz
JohnnyX #35283 üzenetére
Nincs ilyen, mivel az elektromágneses hullámok egyenletesen terjednek minden irányba. Vagyis azt sem lehet megmondani, hogy merről jönnek. Kivéve, ha egyszerre több eszközzel csatlakozol rá, és valahogy meg van oldva a szinkronizációjuk (a rádióadóról sem tudod megmondani, hogy merre meg milyen messze van, csupán a vétel alapján). Persze még lehet becsülni az alapján, hogy milyen a jelerősség, de ez nagyon pontatlan. Kb azt tudod csinálni, hogy elindulsz valamerre, és nézed ,hogy milyen irányban változik a jelerősség.
A szabadban amúgy megoldható lenne GPS-szel úgy, hogy egy app a GPS koordináták alapján felveszi, hogy merre erősödik a wifi jel, és egy kis mászkálás után nagyjából meg tudná becsülni, hogy merre van a router, de a mobilos GPS-ek sem túl pontosak (5-10 méter rémlik).
-
válasz
tpeter77 #35184 üzenetére
Nem tudok ilyenről, és szerintem a videókódolás technológiájából adódóan nem is megoldható. Annyit tehetsz, hogy keresel egy programot, ami átkonvertálja a videót úgy, hátulról, visszafelé játszódjon le, vagyis a képkockák sorrendjét megfordítja.
Videókódols: X frame-enként van egy ún. i-frame, és az utána következő frame-ek az i-frame-ekhez képesti különbséget tartalmazzák, valamint vektorokkal (motion estimation és motion compensation) is operál. Visszafelé ez egyáltalán nem működne.
-
válasz
JamesHolden #35109 üzenetére
Vagy google helyett doodle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest