- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, mely mikor játszok az FPS értékeket átlagba számolja, esetleg egy grafikonos kijelzés se lenne rosz. Esetleg egy ugyanilyet hőmérséklettel
Nagyon hálás lennék annak aki segítene!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5743 üzenetére
Hogyan kell ezeket használni? Nekem még nem sikerült
Márt megvan, köszi!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5738 üzenetére
Jó, ezt én is megtudom csinálni persze, de ha nagy mennyiség van, elég sok idő amig katt, katt, katt.... ezért kellet volna!
Most egy olyan képlopót keresek, ami a videót hanggal veszi fel, mmint, nem amit beszélek, hanem ami a hangszóróbol jönne! De igazából Ezt a videót szeretném letölteni. Vki megoldás?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5729 üzenetére
Köszi! Még olyan progi kéne, ami az oldalról lementi a képeket, de nem csak kicsiben, hanem ha az ember rákattint, nagyobb lesz, és azt menti le Pl iwiw
.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy nagyon jó csengőhangkészítő progit találtam, iPhone Ringtone maker a neve. De az a baj, hogy kell hozzá iPhone... Na az nekem nincs. Egy nagyon egyszerű progi volt. És amit kivágott, az eljén emelkedő, a végén meg csökkent a hangerő. Ez egy fontos tul.
Tud vki ehhez hasonló progit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged