- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ #23655 üzenetére
Pont ma ingyenesen elérhető a PCshower2012
-
cigam
titán
válasz
daninet #23646 üzenetére
Ez elég fura, hiszen a tclock oldalán is egy 64bites verzióról van fotó, és a GYIK első bejegyzése:
Q. Will T-Clock run on my version of Windows?
A. Most likely yes, T-Clock will run on Windows 2000 and both the 32 & 64 bit editions of Windows XP/Vista/7Amúgy a "szerencsétlen hiba" helyett egy pontos hibaüzenetet írtál volna, tán még segíteni is tudnánk.
-
cigam
titán
válasz
bobsys #23585 üzenetére
jomagam.hu házikassza
-
cigam
titán
válasz
Kezdő vagyok #23582 üzenetére
windows essentials 2012 -»kollázs
de a Picassa is tud ilyent -
cigam
titán
-
cigam
titán
Adott a winamp. Szól is rendesen, ha dsp-t rakok rá teszi a dolgát. De!
Amint a "linein://" (hangkari bemenete) lesz a forrás, elnémul. Annak ellenére, hogy látni hogy van bemenő jel, a paramétereit is kiírja (1408kbps,44,1kHz,sztereo), nem szólal meg (a plugin-ek szerint sem kap jelet).Szóval furi. Ötlet, hogyan szólaltassam meg?
Vagy.
Tudtok olyan programot ami kompresszor/limiterként működik úgy, hogy a forrás a hangkártya bemenete, a kimenete a hangkari kimenete. -
cigam
titán
válasz
dokee78 #23520 üzenetére
VST kompatibilis hangszerkesztőbe pl. audacity, vagy a wavosaur ami ingyenesen elérhető. (Ezekben pl. alapból van spektrumanalizátor) De rengeteg más verzió létezik, csak példának írtam. Ha rákeresel erre "freeware spektrum analyzer", rengeteg találatot kapsz. Akár önálló programként is, de létezik winamp lugin is.
-
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
Speeedfire #23292 üzenetére
A wiki szerint az ImgBurn:
"Does not support multi-session discs"Én nem találkoztam olyan opcióval ami beolvasná az előzőleg megírt session-t.
Viszont a cdburnerxp tudja.
-
cigam
titán
válasz
Bjørgersson #23290 üzenetére
Leginkább sehogy. Ez a progi lemezképekkel zsonglörködik, nem fájlokkal/session-ökkel.
-
cigam
titán
válasz
xKacsax #23049 üzenetére
Mint tudjuk a TC az orrodat is tisztíccsa.... Ugyanakkor rengeteg ingyenes alternatíva létezik. pl. FreeCommander-el is egész ügyesen lehet átnevezni, de vannak direkt átnevező programok is.
-
cigam
titán
Clonezilla, redobackup,... Nincsen szabványos merevlemezképszabvány mint az lemezek esetén az ISO.(pontosabban tulságosan is sok van, hogy bármelyiket is "szabványosnak" nevezhetnénk) Szinte minden program egyedi formátumot használ, ezért nem is kompatibilisek egymással. Tehát amit lementesz Clonezilla-val, azt nemtudod visszatölteni a RedoBackup-al.
-
cigam
titán
válasz
gyulank #23006 üzenetére
Az imgburn a lemezről készít képfájlt, és írja vissza lemezre. A másik program pedig a pendrive-ról készít másolatot.
Nem lehet keverni. Nem tudod megoldani, hogy a telepítőt USB-re varázsolod, aztán visza varázsolod ISO-ra.
Hacsak nem készítesz egy teplepítő pendrive-ot, és utánna rámásolod az ISO-t amiből készült. -
cigam
titán
válasz
Bjørgersson #22989 üzenetére
Nekem a tsmuxer bevált.
Kezdő vagyok
Win alatt ezt használom, és a DivxPlusConverter-t, ill Mac-hez van egy ügyes kis USB kütyüm. -
cigam
titán
válasz
dokee78 #22950 üzenetére
Miért baj, ha pontosítani akarjuk a 2 értelmű megfogalmazást,vagy kijavítani a butaságot?
Az avi nem formátum, hanem konténer, belül bármilyen kép/hang codec-el készült anyag lehet. Amúgy sem létezik se konténer (avi,mkv,mov), se codec (h.264,ac3,mpeg2) amit BDRIPnek hívnak.Ez pedig nem attól függ, hogy ki milyen oldalakra jár.
-
cigam
titán
válasz
Winchester95 #22891 üzenetére
Itt van pár jobbfajta ingyenes CAD.
-
cigam
titán
válasz
villamos #22828 üzenetére
clonezilla, redo backup, ...
-
cigam
titán
válasz
w.miki #22652 üzenetére
gugli a barátod....
Amúgy meg a divx plus converter tud úgy grabbelni, hogy választhatóvá teszi a feliratokat, hangsávokat.
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #22636 üzenetére
Windirstat-ot ismerem, de olyan "plugin"-re gondoltam ami nem önnáló program, az intézőbe épül be.
-
cigam
titán
válasz
CoolBoy323 #22621 üzenetére
foldersize Sajna csak XP alatt műxik.
Van ötlete vkinek a W7 alatt működő verzióra? Gyakran hasznos lenne, nekem is. -
cigam
titán
válasz
staccato #22540 üzenetére
USB/DVDdownload tool
Csak az MS leghuncutabb alkalmazottai tudják, hogy miért lett "download" a neve. -
cigam
titán
válasz
CoolBoy323 #22430 üzenetére
-
cigam
titán
válasz
Mercutio_ #22398 üzenetére
A DIVXConverter igaz fizetős, de akár MKV-t is rittyent belőle, az általad kiválasztott kép és hangsávokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged