- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
AOMEI Backupper segítségével visszatöltöttem egy korábbi mentésemet.
A 2-es lemez a HDD, amin tárolom az adatokat.
Az 1-es lemezen van a rendszer, C-meghajtó.
Visszaállítás után több ilyen közel 500MB-os rész lett, ami a rendszer számára fentartott.
Az AOMEI Partition Assistant-al tudnám törölni, ami nem kell.
Egyáltalán szabad valamelyikkel csinálni valamit?
Ha igen, melyikkel?
Ha legközelebb csinálok egy rendszermentést az AOMEI-vel, akkor csak a C-ről kell csinálni, vagy amit az AOMEI az USB-ről történő bootoláskor felhoz, mindegyikről? -
GEPESZ66
veterán
A Wise Registry Cleanernél van olyan, hogy Rendszerhangolás.
Amit itt javasol, azt engedélyezzem nyugodtan?
Azért kérdezem, mert ezt most nézegetem ( megbízhatónak írták le a neten).
A CCleaner-el évek óta nem volt gondom, eddig ezt használtam. -
GEPESZ66
veterán
Ezt érdemes megvenni?
[link] -
GEPESZ66
veterán
A Nero Video 2018-at használjátok, hol lehet jó áron megvenni?
Évente kell újítani? -
GEPESZ66
veterán
Ha ezt megveszem, akkor szerintetek nem kell ugye évente megújítani?
[link] -
GEPESZ66
veterán
ppsx-kiterjesztésű fájlt mivel tudok kiírni avi-ba, mp4-be, vagy dvd formátumba?
-
GEPESZ66
veterán
-
GEPESZ66
veterán
Úgy néztem,hogy a Revo Uninstaller most 50%-al olcsóbb.
Érdemes ennyiért megvenni?
Gondolom,hogy ez élettartam licenc?
Vagy szokott olcsóbb is lenni? -
GEPESZ66
veterán
Ezt írta a mások fórumban ez egyik fórumtárs:
"Csak annyit szeretnék, hogy aki Norton Mobile Security-t szeretne telefonjára (én évek óta ezt használom) és nem akar 29,99 eurót kipengetni annak ajánlom kapcsolja be a VPN-t (EU) és máris csak 9,99 euró egy évre. Eddig elég volt a Norton US oldalra belépni és csak 10$ volt de az nekem már nem működik.
Bár lehet tudtok erről csak gondoltam megosztom. Azt viszont nem értem miért csak Magyarországon ilyen drága." -
GEPESZ66
veterán
Ha WIN10-en VPN-t szeretnék használni, akkor az-e a legegyszerűbb, ha az Opera böngészőt telepítem, vagy mit javasoltok?
-
GEPESZ66
veterán
Ha korábban távolítottam el egy programot, s most teszem fel a Revo Uninstaller Free-t, akkor is kijelzi az esetleges maradványokat?
Ha igen, akkor hova kattintva kell az eltávolítást elindítani? -
GEPESZ66
veterán
A CCleaner-t évek óta használom, de eddig sosem törölt olyat, ami gondot okozott volna.
A Wise-t azért kérdeztem, mert nincs tapasztalatom vele.
Korábban írta valaki, hogy ha egy biztonsági szoftvert csökkentett módban eltávolítok a saját eltávolítójával, ezek után a Wise-vel is célszerű takarítást végezni, mielőtt az új szoftver felkerül.
De ez lehet, hogy felesleges. -
GEPESZ66
veterán
Érdemes használni a Wise Care 365 programot?
A Free mennyivel tud kevesebbet, mint a megvásárolt? -
GEPESZ66
veterán
Milyen programmal tudok avi, vagy mkv fájlt feldarabolni?
Ingyenes, s bevált érdekelne! -
GEPESZ66
veterán
WIN 7 alatt van-e olyan ingyenes program a Daomon Tools Ultra-n kívül, ami az "nrg"-kiterjesztésű fájlal elboldogol?
Egy letöltött, telepítendő ilyen kiterjesztésű, nem iso. -
GEPESZ66
veterán
Laptop esetében melyik programot lehetne használni,ami mutatja a ventilátor fordulatszámát?
Az AIDA laptopnál nem mutatja. -
GEPESZ66
veterán
Van egy film mkv-formátumban, angol és magyar hangsávval.
Azt olvastam, hogy ha asztali DVD lejátszóval akarom lejátszani, akkor max. 720*576-os felbontásúba kell konvertálni, természetesen avi-ban (divX).
Ezt az AnyDVD konverterrel szoktam csinálni.
Kiválasztottam a magyar hangsávot, de a konvertálás végén mégis angol a nyelv.
Mit csináltam rosszul, hogyan csináljam, hogy asztali DVD lejátszóval letudjam játszani, ill. magyar nyelvű legyen konvertálás után? -
GEPESZ66
veterán
WIN10-en melyik képnézőt ajánljátok?
-
GEPESZ66
veterán
Nem tudtam, hogy hol kérdezzem meg.
Van egy LD DVD felvevő-lejátszóm, az USB csatlakozójáról játszom le a filmeket.
Az ANYDVD programmal szoktam AVI-ba átkonvertálni (ha pl. mkv-ban van), de valamiért nem mindegyik filmet játsza így le.
Az LG okostévén gond nélkül lejátszhetó.
Milyen kimeneti VIDEO beállításokat kellene beállítani a konvertáló programban, hogy a DVD lejátszó is vigye mindegyik avi-t?
Hátha van ilyen tapasztalatotok. -
GEPESZ66
veterán
De a vírusírtóknál van egy különálló uninstall tool exe, amit csökkentett módban kell elindítani.
Tehát nem a geek-en belül indítod el, ami először azt futtatja le, mintha a Programok-telepítése-törléséből indítanánk.
Tehát miután csökkentett módban megtörtént z eltávolítás, majd újraindítás, ekkor kellene maradványok után kutatni. -
GEPESZ66
veterán
Melyik oldalon szokott lenni Revo Uninstaller lifetime akció?
Érdemes-e a pro verziót használni, vagy elég a free?
Esetlog jó megoldás-e Geekuninstaller Pro, vagy Free? -
GEPESZ66
veterán
WIN10-re, videók lejátszására a Media Player Classic-ot szoktam telepíteni.
mp3 lejátszására mit használtok? -
GEPESZ66
veterán
Ez ingyenes otthonra?
https://get.adobe.com/hu/reader/ -
GEPESZ66
veterán
Az Adobe Acrobat DC szoftverek között van ami otthoni használatra ingyenes?
-
GEPESZ66
veterán
WIN10 alatt amikor a GPS-em térképeket tartalmazó partícióját (USB-F partíció) akartam formázni a WIN kiírta, hogy a formázást nem sikerült befejeznie.
Most hiába akarom újra formázni, nem sikerül neki.
Tudtok-e ajánlani egy olyan külső programot, amivel az USB tárolóként rádugott adathordozót letudnám formázni? -
GEPESZ66
veterán
Van egy video,ami avi-formátumban van.Milyen programmal tudom kiírni, hogy DVD lemez legyen, mint egy boltban vásárolt film, hogy bármelyik asztali lejátszó letudja játszani.
-
GEPESZ66
veterán
Keresek feleségemnek olyan programot, amivel képeket lehet beilleszteni különféle animációkkal. szöveggel, zenei aláfestéssel.
WIN10 64 bit-re kellene.
Egyik kolléganője a Nero-t említette.
A Nero-ból esetleg melyiket érdemes erre megvenni, tud-e magyar nyelven? -
GEPESZ66
veterán
A Windows Movie Maker alkakmas-e erre?
Vagy inkább vegyek NERO-t?Feleségem képekből szeretne videót csinálni, a képekhez különböző bekúszási effektekkel, zenével, szöveggel.
-
GEPESZ66
veterán
ppt-kiterjesztést szeretnék DVD formátumba konvertálni.
Erre állítólag jó a Windows DVD Maker.
Ezt WIN10 64bit-re honnan tudom letölteni? -
GEPESZ66
veterán
A HDD két részre volt osztva,egyik partíción a WIN10 64 -bit.
Vennék most egy SSD-t a rendszernek.
Melyik programmal tudnám majd WIN alól a HDD-t egy partícióssá tenni?
Ebben nem vagyok járatos,ezert jó lenne magyar nyelvű program,ill. leírás hozzá. -
GEPESZ66
veterán
ppt kiterjesztésű bemutató fájlt szeretnék video formátumba konvertálni.
Melyik programot tudnátok javasolni erre? -
GEPESZ66
veterán
Melyik program mutatja grafikusan, hogy a HDD-n milyen helyet foglalnak el az egyes állományok?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
DrojDtroll #37197 üzenetére
Ránéztem, de te használod-e valamelyiket, amiről van tapasztalatod?
-
GEPESZ66
veterán
Asztali DVD felvevővel (LG) felvettem egy műsort TV-ből.
Visszanézve lejátszáskor a műsor kb.2-3 percenként megakadt, bele kellett tekerni.
Régen nem vettem fel a lejátszóval, s az is lehet, hogy állásában elromlott.
De az is lehet, hogy az újraírható lemez a hibás.
Tehát olyan programot kerestem volna, amivel a DVD lemezt letesztelhettem volna: érdemes-e formázni, vagy dobjam ki? -
GEPESZ66
veterán
Újraírható DVD lemezt mivel tudom leellenőrizni, hogy nincs-e sérült rész rajta?
Van-e ilyen program? -
GEPESZ66
veterán
válasz
energomatt #35785 üzenetére
Azt hittem,hogy mindegy a forrás típusa.A Format Factory tud avi-ba konvertálni,gondoltam kiválasztom és kész.
-
GEPESZ66
veterán
Letöltöttem egy filmet mkv formátumban.A Format Factory-val átkonvertáltam avi- ba,amit az asztali DVD lejátszóm leszokott játszani.Viszont most nem játsza le.Mi lehet a gond,esetleg mással konvertáljam?
-
-
GEPESZ66
veterán
Youtube videok letöltésére jó-e ez, vagy mást ajánlatok?
http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-Download.htm#.VdYhNNTtmkr
A YTD Downloader az mindig kéretlen alkalmazást akar telepíteni:
http://www.youtubedownloadersite.com/ -
GEPESZ66
veterán
A WIN10-en nem működik a HP 2300c szkennerem.
A Vuescan*t használva igen.
Létezik-e más ingyenes szkennelő program, esetleg a HP-é? -
GEPESZ66
veterán
Feleségem laptopjával WIFI-n kapcsolódik a routerhez.
Milyen programmal tudom megnézni, melyik az a csatorna, amelyik a legjobb jelerősséget adja? -
GEPESZ66
veterán
WIN8.1-en melyik tömörítőt célszerű használni?
WIN RAR vagy 7ZIP?
A legfrisebb magyar 7ZIP-et honnan tudom letölteni? -
GEPESZ66
veterán
Van egy mp4 fájl.Hogyan tudom ezt úgy DVD-re írni, hogy asztali DVD lejátszóba helyezve elinduljon a lejátszás?
Esetleg át kell más formátumba konvertálni? Gondolom nem adatként kell kiírni? -
GEPESZ66
veterán
Van-e olyan program, amivel pl. egy 1920x2160-as háttérképet áttudok alakítani 540x960-ra?
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Az Indavideo oldalról mivel tudok letölteni? -
GEPESZ66
veterán
Az otthoni asztali gépemet kikötöttem, s fektetve ráraktam az ülőgarnitúrára.
Kb.40cm magasságról lecsúszott a szőnyegre.
Melyik programjukat célszerű használni, ill. melyik tesztet lefuttatni, hogy kiderüljön, lett-e valami gond a merevlemezzel?
A HD Sentinel-ről, ill. a Crystal Disk Info-ról olvastam eddig.
Feltételezem, hogy ilyen kis fizikai behatástól, beépített, üzemen kívüli merevlemez esetébén elég kicsi a meghibásodás esélye.De nem vagyok biztos bene. -
GEPESZ66
veterán
válasz
Kékes525 #32398 üzenetére
Nem ide tartozik, csak egy kis kiegészítés.
Nem vagyok NOD fan.
Tényleg a korábbi verziók nem voltak sikeresek, de a tavaly kiadott 7-es verzió a tesztek alapján jól sikerült.
A vírusírtó topikban a fórumtársak által beszúrt teszteket mindig megnézem.
A GData is jól szokott szerepelni, ennek kipróbálásán gondolkozok még.
Visszatérve a NOD azért jelez, mert a kéretlen alkalmazások keresése be van kapcsolva, s a Youtube Downloader akar is ilyet telepíteni. -
GEPESZ66
veterán
A Youtube videók letöltésére eddig a következőt használtam:
http://www.youtubedownloadersite.com/
Az Eset szoftvere telepítés közben mindig valami adware-t jelez, s karanténba rakja.
Tudtok-e javasolni másik programot ezen videók letöltésére, ami nem akar mást is telepíteni? -
GEPESZ66
veterán
Olyan programot keresek,amivel lehet pdf-ből excell-be konvertàlni,s jól is végzi a dolgát.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Kernel #31812 üzenetére
Csak ezzel az egy srt-vel van gond.
Nevezetesen A majmok bolygójaorradalom.
Ráégetés-pontosítom:
Pl. a konvertáló programnak megadom a video fájlt, ill. külön az srt feliratot, s konvertálás végén a felirat a film alján jelenik meg,Tehát csak 1 video fájlt kell használni a lejátszáskor.
Nem tudom, hogy melyik konvertáló program olyan, ahol a felirat színét, stb. is megtudom adni?
Azt nem értem, hogy miért fehér a felirat a PC-n, a DVD lejátszó esetében pedig elmosódott kék.
Olyat olvastam még, hogy a jegyzettömbbel megnyitom az srt-fájlt, majd elmentem másképpen, a kódolást módosítva. Ezt még nem próbáltam ki, este már fáradt voltam hozzá. -
GEPESZ66
veterán
Ill. van még valami, amit nem értek.
Megvan a video fájl felirat nélkül. Az aszali DVD lejátszó lejátsza.
Ezt követően bemásolom mellé az srt felirat fájlt, akkor asztali DVD lejátszón elindul a film, de mindjárt ki is lép.
PC-n lejátszva tökéletes minden, ott a felirat.
Nem értem, hogy mi a baj asztali DVD-n az srt fájllal? -
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Letöltöttem egy filmet, s bemásoltam mellé a magyar felirat fájl (srt).
Számítógépen lejátszva a filmet a felirat fehér színű, jól olvasható.
Mivel a DVD lejátszó nem támogatja ezt a formátumot, a Format Factory-val átkonvertáltam, a feliratot ráégettem.
Ezek után asztali DVD lejátszón nézve viszont a felirat kék színű lett, vastag, elmosódott betűkkel, nehezen olvasható.
Számítógépen a felirat továbbra is fehér, jól olvasható.
Hogyan tudnám elérni, hogy a felirat fehér, jól olvasható maradjon, ha asztali DVD lejátszón nézem meg a filmet? -
GEPESZ66
veterán
Egy filmen van angol felirat.Úgy olvastam,hogy a Virtualdub programmal ellehet takarni, s így a magyar feliratot betudnám majd illeszteni a helyére. Hogyan tudom ezt a Virtualdub-al megoldani, melyik szűrő kell hozzá?
Vagy esetleg van más megoldás? -
GEPESZ66
veterán
Most a fiam ír majd, Ő tudja, hogy mihez kell.
Szia!
A legújabb Counter Strike játékhoz kéne a Global Ofennsiv-hez. Ugyanis fegyver skineket lehet készíteni és oda csak olyan képeket lehet beszúrni ami VTF formátumban van. Ehez milyen programot érdemes haszálni?
Segítségedet előre is köszönöm! -
GEPESZ66
veterán
Fiam olyan programot keres, amivel képfájlt, pl. jpg-t vtf-be lehet konvertálni.Tudtok-e ilyet?
-
GEPESZ66
veterán
Lehet, hogy nem itt kellene kérdeznem, ezért elnézést. Van egy film, ISO fájlban. DVD-re nem tudom kiírni, mert éppen hogy nem fér rá, ezt írja ki az író program. Hogyan kell rámenteni Pendrive-ra, hogy az asztali DVD lejátszó letudja játszani, megoldható-e?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
GEPESZ66 #25832 üzenetére
A következőt elfelejtettem leírni.Letöltöttem egy filmet, amely mellett van felirat fájl. A számítógépen a felirat fehér színű, jól olvasható. Mivel a DVD lejátszó nem támogatja ezt a formátumot, a Format Factory-val átkonvertáltam. Ezek után a DVD lejátszón nézve viszont a felirat kék színű lett, vastag, elmosódott betűkkel, nehezen olvasható. Ezért keresek másik konvertálót.
-
GEPESZ66
veterán
Korábban használtam az Any DVD Convertert, nagyon tetszett. Sajnos nem ingyenes. Állítólag létezik portable változata, de ez nem tudom, hogy ez legális-e, ill. ha igen, akkor honnan lehet letölteni?
Esetleg tudtok -e helyette másik , ingyenes alkalmazást javasolni, amely magyar nyelvű is, s esetleg feliratot is lehet a filmhez hozzárakni? -
GEPESZ66
veterán
Letöltöttem egy filmet, s hozzá az srt-felirat fájlt.Létezik-e olyan program, amivel a filmhez hozzáadom a feliratot? Illetve,ha kiírom így DVD-re, akkor DVD lejátszónál lesz-e felirat?
-
GEPESZ66
veterán
Az ImgBurn-ban nem látom a DVD másolás lehetőségét.Hol van benne?
-
GEPESZ66
veterán
Pdf-fájlok megnyitására használam az Adobe szoftverét, vagy tegnap olvastama Sumatra szoftverről?
Allítólag gyorsabb, mint az Adobe terméke, ill. kisebb méretű is. -
GEPESZ66
veterán
Lejátszónak az MPC-HC-t, vagy inkább a VLC-t ajánljátok?
Író programok közül a CDBurner XP-t, vagy az ImgBurn-t? -
GEPESZ66
veterán
Szeretném újratelepíteni a gépet (WIN7). Eddig a NERO 9-et használtam. Ez ugye egy nagy "monstrum". Helyette gondoltam egy másik író programot. A CDBurner XP mennyire megbízható program, nem rontja-e el az írást, stb.? Vagy mit javasoltok?
-
GEPESZ66
veterán
Használtátok-e már a Comodo Backup-ot, nem a felhő alapút?
Tegnap telepítettem fel.
A C-rendszerpartícióról szeretnék a biztonsági másolatot készíteni, a másik D-partícióra.Beállítottam, hogy a D-melyik könyvtárába mentek.
Kell-e még mást is beállítanii?
Olyan mentést csinál-e, hogy ha kiírom CDre, akkor erről bótolva rakja fel a rendszert, vagy a feltelepített program alól kell a visszaállítást csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen routert?
- Steam topic
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Macbook White 13" unibody
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged