- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakeem
aktív tag
üdv!
Egy oldalon böngészgettem és találtam jó kis leírásokat/cikkeket egy programhoz. Gondoltam nyomtatható verzióban majd vágólapra másolom őket és wordben majd szépen csinálok belőlük egy doksit. Viszont a nyomtatható verzió lap mellett nekem a mozilla kidobta hogy akár le is menthetem őket XPS formátumban. Ennek megörülve mind a 161 cikket letöltöttem. Dolgom végeztével gondoltam megnézem milyenek lettek, és jól pofára estem. Ilyen kiterjesztést kezelő programom nincs. Körbenéztem a neten és csak méregdrága programokat találtam. (40k-60k HUF)
Szóval arra kérnélek titeket hogy ajánljatok valamilyen free XPS readert.
Az sem árt ha a progi tud nyomtatni is, mivel amikor dolgozok akkor 3órát utazok és olyankor is szívesen olvasgatnám ezeket a cikkeket.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest